Un copil din Olt s-a ascuns trei zile de frica părinților

Copilul a fost dat dispărut de părinți, iar autoritățile au reușit să-i dea de urmă cu ajutorul câinilor dresați! Copilul a fugit de acasă și s-a ascuns trei zile fără mâncare și fără apă, de frica părinților!

Un băiat de 12 ani din Olt a stat trei zile ascuns în podul casei bunicilor, fără mâncare şi apă, de teamă că va fi pedepsit pentru că a luat note mici la şcoală. Familia l-a dat dispărut, iar jandarmii l-au descoperit doar cu ajutorul câinilor dresaţi să ia urma. Autoritățile au început o anchetă, iar părinții sunt principalii suspecți pentru dispariția copilului de acasă.

A stat ascuns trei zile, înfometat și însetat

Timp de trei zile, toată comuna Brebeni, din județul Olt, a fost alertată de dispariția copilului de 12 ani. Sătenii l-au căutat pe Adrian în toate împrejurimile, însă fără niciun rezultat. Copilul a fost găsit de autorități cu ajutorul câinilor dresați să-l găsească.

„A venit salvarea, poliția, ăștia. Au fost jandarmii, l-au căutat și l-au găsit până la urmă acasă. Că l-au luat cu câinele de urmărire. Motivul ar fi că a avut la școală probleme cu el că nota la purtare scăzută, cam asa ceva”, povesteşte un bărbat.

Copilul trăiește într-o casă modestă, alături de bunici, părinți și cei trei frați, dintre care unul de doar câteva luni. Cei patru copii sunt îngrijiți mai mult de bunică, iar părinții lucrează cu ziua. Bunica ar fi cea care s-ar ocupa mai mult de copii, însă de data aceasta părinții sunt principalii suspecți.

Accident feroviar în Olt https://bit.ly/2JFsPh3

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *