Cele mai ciudate moduri de a muri: un craiovean de 27 de ani a intrat azi în top!

„Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus”, este un proverb românesc. În care nu mai credem deloc după ce a pățit un craiovean!

 

După ce a săpat un șanț la o casă cu un buldoexcavator, Marian Popescu s-a scuturat pe mâini și a purces la urcat utilajul într-o remorcă, pentru a-l transporta înapoi de unde îl luase.

 

Numai că excavatorul nărăvaș nu voia de nicio culoare înapoi în remorcă și s-a prăvălit peste tânăr. “În timp ce executau manevrele de ridicare a buldoexacavatorului, vehiculul a scăpat de pe rampă, bărbatul fiind lovit în zona capului, loviturile provocându-i decesul. În cauză s-au declanșat cercetările urmând a se stabili dacă este vorba de ucidere din culpă sau accident de muncă”, a declarat Cătălin Dochia, de la poliție pentru LupaMea.ro.

 

Tânărul craiovean intră în galerie Celor mai ciudate morți

 

În 2013, Joao Maria de Souza a murit în timp ce dormea, după ce o vacă a căzut prin acoperiș.

Clement Vallandigham, avocat american, s-a împușcat accidental în timp ce apăra un suspect. El dorea să demonstreze că presupusa victimă s-ar fi putut împușca accidental (a funcționat, clientul fiind achitat).

 

Mai mulți oameni au dansat până și-au găsit sfârșitul în timpul Febrei Dansului, festival care a durat o lună în 1518 în Strasbourg.

În 1900, fizicianul american Jesse William Lazear a vrut să demonstreze că febra galbenă era transmisă de țânțari. Drept pentru care s-a lăsat mușcat de țânțari, a murit de febră și a demonstrat astfel că a avut dreptate.

Sursa foto: lupamea.ro

Citeste si: Imagini interzise: curbele de la Perisor fac o noua victima! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *