fbpx

Un elev depistat pozitiv cu COVID-19 a fost amenințat cu moartea pe patul spitalului!

Ai 16 ani și doctorii îți spun că te-ai ales cu coronavirus. Ceva mai rău crezi că nu se poate întâmpla! Însă trăiești în România! Pățania unui puști de pe meleaguri mioritice.

Un tânăr din Sibiu, depistat pozitiv în urma testului pentru coronavirus a trăit clipe de coșmar după ce a primit un telefon chiar pe patul spitalului. Părinții au sunat de urgență organele de lege.

Elev în clasa a X-a, drama copilului a început în momentul ieșirii aceatuia din carantină. Aflat la o terasă cu prietenii, băiatul a început în scurt timp să se simtă rău.

Părinții copilului au cerut efectuarea teatului pentru coronavirus, test care a ieșit pozitiv.

„După ieșirea cu prietenii, lui Adrian a început să-i curgă nasul, nimic serios, dar ne-am gândit că e mai prudent așa, să îl testăm. Testul a ieșit pozitiv. I-am anunțat și pe părinții celorlalți copii cu care a ieșit fiul meu dar din grupul de nouă copii s-a mai testat doar unul singur, care a fost și el pozitiv. Pentru restul, fiind contacți direcți cu fiul meu, s-a dispus măsura izolării la domiciliu. În total, în urma anchetei epidemiologice, 12 persoane am fost puse în izolare, inclusiv noi, familia”, a povestit mama adolescentului, pentru oradeasibiu.

La Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, alături de Adrian, a fost internat, de asemenea, și colegul său. Băiatul începuse să prezinte o stare de sănătate mai bună, moment în care, într-una din zile a primit un telefon care l-a speriat de moarte.

„Acum două seri am sunat la Poliție. Un băiat l-a sunat pe Adrian și l-a amenințat că îl taie cu cuțitul. Vă închipuiți că el, în spital fiind, numai de așa ceva nu mai avea nevoie. Zicea că e taximetrist și că fiul meu l-a infectat cu coronavirus. Și spunea să-i dea bani, că dacă nu, îi face rău lui și familiei lui. Copilul s-a speriat, vă dați seama. Am sunat la Poliție”, a povestit tatăl lui Adrian.

După aproape o oră de la primirea telefonului, un coleg l-a sunat pe Adrian informându-l că totul a fost o farsă.

„Ne-am retras plângerea după ce am aflat că sunase un coleg de clasă care era și el în izolare. A spus că a făcut o farsă”.

Citește și:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0