Un elev din Craiova a tras cu un pistol cu bile asupra unei colege

Un elev de la Liceul Tehnic Energetic din Craiova a tras cu un pistol cu bile asupra colegei lui! Tânărul susține că a vrut să facă o glumă!

Un elev de 17 ani de la Liceul Tehnic Energetic din Craiova a fost amendat după ce a tras cu un pistol cu bile de plastic într-o colegă de-a lui. Incidentul a avut loc luni, la un liceu din Craiova. Jandarmii au fost sesizaţi despre incident de către directorul unităţii de învăţământ. Elevul, de clasa a XI-a,care locuieşte în Podari, a recunoscut în faţa jandarmilor cele petrecute, susţinând că totul a fost o glumă.

Elevul a fost amendat cu 500 de lei

O patrulă de jandarmi s-a deplasat la fața locului, iar tânărul elev a primit o amendă de 500 de lei și i s-a confiscat pistolul din plastic. Chiar dacă elevul susține că a fost o glumă și că fapta lui nu a adus vătămări corporale colegei lui, acesta a fost pedepsit cu o amendă.

Tânărul a scos din buzunarul de la pantaloni 1 pistol confecționat din material de plastic, de culoare neagră, cu lungimea totală de 16 cm și înălțimea de 10 cm, prevăzut cu încărcător detașabil pe bază de buton, care funcționează cu bile din plastic. Acesta a declarat jandarmilor că, în timp ce se afla în pauză, în incinta liceului, pe holul de la etajul 1 al corpului B, a tras cu bile de plastic cu ajutorului unui pistol de jucărie, confecționat din plastic, asupra unei colege, neprovocând vătămări ale integritătii corpolare ale acesteia și că totul a fost în spirit de glumă, nedorind să rănească pe nimeni”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova.

“Cu această ocazie, tragem un semnal de alarmă, chiar dacă în această situație nu au fost produse pagube materiale sau vătămări corporale, asupra modul de comportamentare al elevilor, asupra gravității posibilelor urmări ale unui astfel de incident, precum și necesitatea cunoașterii legislației în vigoare în țara noastră”, au transmis jandarmii craioveni.

O femeie s-a aruncat azi dimineata de la etaj. Vezi in ce cartier al Craiovei http://bit.ly/2FkKHvq

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *