12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Un fost fotbalist important dă verdictul: „Nu cred că Ianis Hagi va juca la Rangers”

Un fost fotbalist important de la Rangers spune că Ianis Hagi își va încerca norocul în altă parte

Ianis Hagi (25 de ani) a făcut cunoscut faptul că va părăsi Deportivo Alaves în vara aceasta. În momentul în care contractul său de împrumut de la Rangers își va încheia valabilitatea.

„Nu cred că Ianis Hagi va juca la Rangers”

Jucătorul român a comunicat că va continua să evolueze pentru Rangers, cel puțin încă un sezon, având un contract valabil până în vara anului 2025. Totuși, Derek Ferguson, fostul jucător important al echipei Rangers, i-a respins această posibilitate.

Adi Mutu, nou eșec cu CFR Cluj: „L-am văzut pentru prima dată speriat”

Știu că Ianis Hagi mai are contract cu Rangers. El este un băiat talentat, dar are nevoie de jocuri. Nu cred că va juca la Rangers. Îl văd plecând, pentru a-și încerca norocul în altă parte. Când el era la Rangers, nu l-am criticat. Poate că nu a fost suficient de bun uneori, poate că nu au atins nivelul maxim, dar a dat mereu tot 100%”, a declarat Derek Ferguson, citat de Ibrox News, conform Digi Sport.

„Sunt foarte multe chestii care mă aşteaptă şi nu cred că este momentul să fiu negativ”

Ianis Hagi a fost împrumutat la Alaves de la Rangers pentru o perioadă de un an, însă nu a reușit să se afirme în Spania. Mai mult, el a dezvăluit că urmează o perioadă aglomerată, în care se va desfășura și nunta sa cu Elena Tănase, planificată pentru 14 iulie, coincizând cu ziua finalei EURO 2024.

Se întâmplă foarte multe chestii în 3-4 luni. Da, şi nunta! De asta zic, sunt foarte multe chestii care mă aşteaptă şi nu cred că este momentul să fiu negativ”, a spus Ianis Hagi.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles