7.8 C
Craiova
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Un fost internațional dă de pământ cu Răzvan Burleanu: „S-au umflat mușchii pe el”!

Răzvan Burleanu și-a primit porția de critici după calificarea României la EURO!

Imediat după întoarcerea în România, Răzvan Burleanu a fost prezent la o conferință de presă și a avut un mesaj dur la adresa membrilor ”Generației de Aur”. Replica a venit imediat din partea lui Florin Prunea.

Răzvan Burleanu, pus la zid de Florin Prunea

Pentru partida cu Elveția, FRF a oferit invitații foștilor mari fotbaliști ai României, însă de pe această listă lipsesc Florin Prunea și Ionuț Lupescu. Primul este unul dintre contestatarii lui Răzvan Burleanu, în timp ce al doilea a candidat împotriva președintelui FRF la alegerile din 2018.

Florin Prunea nu s-a abținut, iar la scurt timp a venit cu replica pentru Răzvan Burleanu. 

Copia fidelă a lui Nicolae Ceaușescu

”Eu nu m-am plâns și nu sunt un om care mă plâng că nu primesc invitație la echipa națională. Nu e o problemă pentru mine, dacă primesc sau nu primesc. Unu la mână. A doua la mână.

S-au umflat puțin mușchii pe el acum, după victoria asta. Și a mai prins puțin culoare în obraji. I-a trecut glonțul pe la ureche. Și foarte bine, că era o presiune. Dispărea din fotbal, dacă nu se califica.

Trebuie să le facă statuie lui Edi și băieților că l-au scăpat. El, de la un salariu de 400 de euro, a venit la unul de 36.000 de euro/lună. Ce însemna să se întoarcă înapoi la 500 de euro. A luat puțin culoare așa.

Eu l-am prins pe Ceaușescu. Exact, parcă s-a întors Ceaușescu. Exact copia fidelă. Copia fidelă a lui Ceaușescu. Chiar nu mă simt atins de chestia asta. Cei care plâng. Cine a plâns? Eu nici nu puteam să fiu prezent la meci. Că pe unii i-a sunat și pe alții nu, e strict problema lor. Eu nu sunt în ăia care mă plâng. Nu am de ce să plâng. Că nu am primit invitație.

Nu e prima dată. Și chiar am avut treabă. Eu, de exemplu, acum am fost delegat de UEFA la Serbia – Bulgaria, ieri”, a spus Florin Prunea, pentru iAMSport.

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles