37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Un fost jucător de la Universitatea Craiova, propus la Dinamo!

Dinamo vrea în play-off, în sezonul viitor, iar bucureștenii pot transfera un fost jucător de la Universitatea Craiova!

Dinamo s-ar putea folosi de un jucător care a trecut și pe la Universitatea Craiova. Este vorba despre portarul Andrei Vlad. În partida pierdută cu Rapid, Elias Charalambous a folosit multe rezerve, iar printre acestea s-a numărat și Vlad.

Dinamo, numai bună pentru un fost jucător de la Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir are încredere în Andrei Vlad și îi sfătuiește pe șefii rivalilor de la Dinamo să-l ia în Ștefan cel Mare. Fostul șef al LPF este de părere că erorile portarului din meciul cu Rapid nu sunt așa importante. Lipsa jocurilor ar fi problema.

Dragomir le transmite celor de la Dinamo că Vlad e de luat în considerare. În special fiindca jucătorul intră în ultimele luni de contract cu FCSB.

Nu i s-a terminat cariera

„Nu a mai apărat de doi ani. La primul gol a greșit pentru că a dat-o în față, dar nu se poate să nu-i dai într-un campionat și lui 10 jocuri. El e dărâmat mental, nu e de criticat acest băiat.

El știe că pleacă. Îl doare la bască. Unde se duce va face carieră, o să vezi! Primul l-aș lua la Dinamo, cu el aș începe. Eu l-aș lua pe Vlad. Dacă nu fac cel mai bun portar al țării din el, să-mi ziceți ce vreți. El e neantrenat acum. Nu a fost băgat deloc să joace și a lăsat-o moale de tot.

Așteaptă să se termine contractul și să plece. E bătaie de joc ce s-a întâmplat. Și-au bătut joc de el! Eu o luam și o băgam în poarta pentru ce mi-au făcut, jur!”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles