26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Un jucător important, OUT de la echipa națională pentru EURO 2024

Un jucător important nu va face parte din lotul pentru echipa națională la EURO 2024: „Absența lui este cauzată de alte motive”

Continuă să fie subiect de discuție absența lui Alex Mitriță (29 de ani) din echipa națională. Mijlocașul ofensiv de la Universitatea Craiova se numără printre cei mai talentați jucători din acest sezon al SuperLigii, având 12 goluri și 10 assist-uri în 29 de meciuri, însă nu a fost inclus în convocările lui Edi Iordănescu pentru partidele amicale cu Irlanda de Nord și Columbia.

Un jucător important nu va fi în echipa națională pentru EURO 2024

Florin Prunea exprimă opinia că indiferent de câte goluri și assist-uri va înregistra, Alex Mitriță nu va fi convocat de Edi Iordănescu nici pentru turneul final al EURO 2024. Motivul invocat este atitudinea pe care fotbalistul a manifestat-o la lot în timpul convocărilor sub conducerea tehnică actuală.

România la EURO 2024, cotată drept cea mai slabă națională dintre cele 24 care vor fi

În mod normal, Mitriță trebuie să fie la echipa națională, dar absența lui este cauzată de alte motive, nu de cele fotbalistice. Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos din lot pentru că nu a fost la această acțiune”, a declarat Florin Prunea, cu referire la lotul ales de el pentru România la EURO 2024, conform DigiSport.

Lotul ales pentru România la EURO 2024

Portari: Horațiu Moldovan, Florin Niță, Ștefan Târnovanu

Fundași: Andrei Rațiu, Cristi Manea, Andrei Burcă, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Nicușor Bancu, Deian Sorescu

Mijlocași: Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Darius Olaru, Marius Marin, Vladimir Screciu, Olimpiu Moruțan

Atacanți: Dennis Man, Ianis Hagi, Denis Alibec, Denis Drăguș, Valentin Mihăilă, Florinel Coman

”Tricolorii” au căzut foarte mult în ierarhia alcătuită de englezii de la Goal

Topul echipelor favorite la câștigarea EURO a fost revizuit la sfârșitul acțiunilor din martie, odată cu stabilirea ultimelor echipe calificate, respectiv Polonia, Ucraina și Georgia, care au obținut biletele pentru turneu prin intermediul barajului din Liga Națiunilor.

Imediat după tragerea la sorți, România, care era ”pe val atunci”, după victoria cu Elveția. Era cotată cu a noua șansă la câștigarea trofeului. Acum, ”Tricolorii” au căzut, cumva inexplicabil, foarte mult în ierarhia alcătuită de englezii de la Goal. Poziția pe care a ajuns România, cu ce șanse sunt cotat adversarele din grupă. Dar și marea favorită la câștigarea EURO 2024.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles