fbpx

VIDEO! Medic ginecolog agresat pe holul spitalului!

Un medic ginecolog a fost victima nervilor unui pacient, chiar pe holul spitalului! Doctorul a făcut totul public pe pagina de Facebook!

Costache Botezatu, medic ginecolog în Galați, a publicat pe Facebook imagini în care se poate observa cum un bărbat îl împinge brutal. După atac, doctorul cade şi se loveşte cu capul de un birou. Din postare reiese că incidentul a avut loc în luna februarie. Potrivit adevărul.ro, deocamdată nu se știe de unde a pornit discuția.

Toți doctorii de inimă să vină la Clinica de Cardiologie din Craiova

Doctorul a anunțat că a depus deja o plângere pe care a înaintat-o la Parchet.

Verde la biciclete! Piste prin toată Craiova!

Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă. Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acţiunea penală, este necesară şi o conştientizare a unor asemenea situaţii de către toţi colegii – nu numai din relatări verbale, ci şi video. PS – nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalţi colegi, pentru a realiza la ce se pot aştepta. Am înaintat plângerea la Parchet. Aştept procedurile. La noi – între 6 luni şi 3 ani (dacă nu vor fi şase luni cu suspendare). Ca să fie clare anumite aspecte şi să nu apară întrebări: unitatea la care lucrez a chemat imediat paza şi Poliţia, a făcut toate demersurile legale necesare în asemenea situaţii. Eu am depus plângere penală. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigăt (sper că nu în van) asupra comportamentului multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă!”, a scris doctorul.

Foto: captură video

În 3 minute poți să citești și: Peste 30 de km din drumul Craiova – Pitesti sunt in aer!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0