27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Un milion de euro pentru transferul lui Andrea Compagno!

Andrea Compagno schimbă echipa! FCSB renunță la atacantul italian pentru o sumă destul de mică!

Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, a admis că a formulat o propunere de 800.000 de euro pentru un atacant străin. Conform unor speculații, se pare că subiectul ofertei ar putea fi Ally Samatta, în vârstă de 30 de ani, jucător la echipa PAOK. Cu toate acestea, clubul elen a anunțat că nu este dispus să se despartă de vârful tanzanian.

Gigi Becali este dispus să se despartă de Andrea Compagno

Patronul echipei aflate în fruntea SuperLigii dorește să realizeze transferul unui atacant central puternic cu orice preț în această iarnă și, în acest sens, este dispus să se despartă de serviciile lui Andrea Compagno (27 de ani), în schimbul unei sume considerate „corecte”.

Antrenorul care i-a închis ușa-n nas lui Mititelu: „E greu când se bagă”!

Gigi Becali a transmis că o echipă din Italia a pus ochii pe fotbalistul său și e dispus să-l lase să plece. Dacă va primi un milion de euro, cu 500.000 mai puțin decât a plătit pentru a-l aduce pe Compagno de la FCU Craiova. Pretențiile financiare ale finanțatorului roș-albaștrilor nu sunt deloc mari. Mai ales pentru un jucător care a fost în vizorul selecționerului ”Squadra Azzurra”. Astfel mutarea s-ar putea realiza în curând.

„I-am zis că vreau un milion de euro. Dacă vine o ofertă bună, îl dau”

Compagno e un jucător valoros, am nevoie de el. Cum să-l dau pe Compagno? Am zis că vreau un atacant mai combinativ, dar nu pot să renunț la el.

Chiar azi m-a sunat cineva să mă întrebe cât vreau pe Compagno, pentru că există interes din Italia. I-am zis că vreau un milion de euro. Dacă vine o ofertă bună, îl dau. Dar doar dacă vine. Altfel, el va rămâne la noi, pentru că e un jucător bun”, a spus Gigi Becali, potrivit GSP.ro.

Golgheterul FCSB-ului din sezonul precedent, Compagno a intrat în dizgrația lui Gigi Becali și, în actuala stagiune, deși a bifat 20 apariții și a marcat 4 goluri, a evoluat doar 1.106 minute.

După derby-ul cu Dinamo, scor 1-0, Gigi Becali a dezvăluit o discuție purtată cu Mihai Stoica, în cadrul căreia l-a numit, indirect, pe Andrea Compagno cel mai slab atacant din prima ligă.

Fotbalistului italian îi merge de minune în viața persoanală

Miculescu nu pot să spun că nu a încercat, dar nu a avut realizări. S-a încercat şi cu Compagno, deşi dacă mă întrebi pe cine mizez după meciul de aseară, îl pun pe Miculescu în locul lui Compagno.

Vreau un jucător în genul lui Compagno, dar puțintel mai… Să țină puțin de minge, nu să dea toate mingile cu pieptul la adversar. Sau din returnare să o dea la adversar. Puțin mai tehnic, să știe cu mingea. La un moment dat, i-am și zis lui Mihai: ‘Băi, Mihai, toate echipele din Liga 1 au un atacant mai bun decât noi!’. Nu mai vreau să vorbesc despre asta, nu are rost”, a declarat Gigi Becali.

Chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă pe teren, fotbalistului italian îi merge de minune în viața persoanală. Helenia Sole, partenera sa, a anunțat de curând că este însărcinată. Astfel, Compagno va deveni pentru prima dată tată.

Da, sunt însărcinată! Aștept cu nerăbdare cererea în căsătorie. Sper să sosească curând, alături de copiii pe care visăm să-i avem împreună!”, a spus Helenia Sole, potrivit sportbull.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles