27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Un milion de euro pentru transferul lui Lamine Ghezali

Dinamo ține cu dinții de vedeta echipei, Lamine Ghezali!

Unul dintre artizanii promovării a fost Lamine Ghezali (23 de ani). În dubla contra piteștenilor a reușit să marcheze de trei ori și să ofere două pase decisive. Dinamo i-a stabilit și prețul fotbalistului francez.

Dinamo vrea 1 milion pe Lamine Ghezali

În total, Lamine Ghezali a reușit în acest sezon 12 goluri și cinci pase decisive în 31 de partide pentru Dinamo, fiind și golgheterul echipei.  Datorită evoluțiilor sale foarte apreciate, francezul a devenit unul dintre cei mai căutați fotbaliști ai ”Câinilor”, iar una dintre formațiile care l-ar dori ar fi chiar campioana Farul. 

Totuși, potrivit celor de la GSP, Dinamo ”ține cu dinții” de vedeta echipei. Conform sursei citate, gruparea din Ștefan cel Mare este gata să se despartă de Lamine Ghezali doar în schimbul a un milion de euro.  

Burcă, despre Ghezali

Ovidiu Burcă a fost întrebat despre situația lui Lamine Ghezali. Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit care este povestea tânărului fotbalist francez, dar și care e cel mai mare defect al acestuia.

„Lui Ghezali i s-a prelungit contractul cu doi ani. Dacă vânzarea lui îi poate aduce o liniște financiară clubului, nu o să mă opun eu. Până la urmă, așa trebuie construit. Nu cred că e la potențialul lui maxim, mai are marjă de creștere, dar putem să mai așteptăm. Cred că mai are doi ani de contract.

Este încăpățânat, n-a fost ușor. Așa sunt jucătorii speciali. Am avut în iarnă un moment în care aveam alte planuri și am jucat cu el într-o poziție pe care a dat un randament și mai bun.

El a fost într-un lot din care a făcut parte și Mbappe, la Clairefontaine (n.r. celebra școală de fotbal din Franța). S-a antrenat acolo, are ABC-ul fotbalului, a stat doi ani”, a spus Burcă, potrivit digisport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles