-2.2 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Un mire și-a abandonat mireasa chiar în mijlocul dansului

Ce l-a determinat pe bărbat să strice nunta: „Familia mea i-a suportat toate cheltuielile”

Un bărbat este căutat de poliție după ce, pe data de 4 septembrie, a fugit de la propria nuntă, abandonându-și mireasa în mijlocul dansului, când a văzut că în sala de festivități au intrat câțiva ofițeri și soția lui.

Bărbatul, Syed Nazeer, din India, a decis să se căsătorească pentru a doua oară, fără a lămuri situația cu prima soție, potrivit presei locale. S-a gândit că planul va funcționa fără probleme, pentru că nu mai era în relații foarte bune cu prima parteneră de viață. Numai că aceasta a aflat ce se întâmpla și l-a reclamat la poliție.

Syed a dat bir cu fugiții pe ușa din spate a localului

Când a văzut oaspeții nepoftiți de la nunta lui, Syed a fugit pe ușa din spate a localului. Bărbatul s-a căsătorit în 2019 cu Sana Samreen, medic de profesie, la scurt timp după ce el s-a întors din Noua Zeelandă, unde a locuit și lucrat câțiva ani. Potrivit tradiției indiene, el se aștepta să primească de la familia miresei o sumă de bani, însă pandemia a complicat lucrurile, așa că banii s-au lăsat așteptați.

„Familia mea i-a suportat toate cheltuielile”

Totuși, fratele primei soții spune că, de fapt, bărbatul a primit de la familia soției mai mult. „Pe timpul pandemiei, el nu a mai putut să plece la lucru, a rămas acasă, iar familia mea i-a suportat toate cheltuielile”, a declarat pentru presa locală fratele primei soții.

Tot acesta a spus că după ce lucrurile au intrat în normal, a cerut din nou banii promiși și pentru că nu i-a primit, s-a înstrăinat de soție, dar a hărțuit-o în permanență cerându-i bani, până când aceasta s-a dus la poliție și a depus o plângere împotriva lui. Când Syed și-a găsit altă parteneră și a decis să se căsătorească, el a „uitat” să-și lămurească situația cu prima soție.

Foto inside weddings

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles