-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Un mistreț a luat la pas străzile Slatinei: „Unul filma, iar celălalt ţipa la porc”

Povestea porcului care s-a plimbat nestingherit pe străzile orașului. Polițiștii locali au fost depășiți de situație

Situație limită pe străzile din Slatina după ce un mistreţ i-a pus sâmbătă, 30 octombrie 2021, pe jar pe poliţiştii locali din Slatina. Aceștia s-au văzut depăşiţi de situaţie, astfel că i-au chemat în ajutor pe colegii de la Poliţia naţională, pe jandarmi şi pe reprezentanţii DSVSA Olt.

Locuitorii orașului au fost cei care au anunțat apariția mistrețului pe străzi încă din noaptea de vineri spre sâmbătă, iar sâmbătă-dimineaţă, 30 octombrie 2021, mistreţul a fost localizat. Polițiștii au declarat că mistreţul a fost văzut, sâmbătă, de un echipaj în zona magazinului Lidl de pe bulevardul A.I. Cuza. De aici, animalul a traversat, a ajuns în zona hotelului City, de unde şi-a continuat călătoria spre Policlinica Veche, cu un echipaj al Poliţiei Locale pe urme. Aici, de altfel, a şi fost imortalizat de un trecător care a postat fotografia pe grupul de Facebook Info Trafic Slatina şi a şi povestit cele întâmplate.

„A venit porcul dinspre Steaua cu masina poliţiei locale după el … A intrat spre policlinica veche şi am intrat si eu dupa el, ca un bun cetăţean, că de, nu ştii ce întalneşte în cale! A luat-o pe după policlinică şi a intrat pe o străduţă care se înfundă! Am lăsat poliţia locală înainte şi eu în urmă, iar în capătul străduţei am lăsat geamul jos ţi le-am zis să îl blocăm, maşină lângă maşină, până vine cineva să se ocupe de el!!! Dar cu cine să te înţelegi? Unul filma, iar celălalt ţipa la porc!!! S-a izbit porcul de câteva ori de gardul din capătul străzii, apoi a luat-o pe lângă maşina politiei!!! Cel din dreapta a deschis uşa maşinii să îl blocheze!!! I-a dat porcul un rât în portieră de i-a închis-o cu el cu tot… Si dus a fost.. spre Profi…😂🤣😅“, a povestit, pe Facebook, bărbatul.

„Are programare la analize! (n. red.- în zonă este o clinică)“, „venise să doneze sânge“ (zona în care a fost surprins mistreţul este de asemenea în vecinătatea Centrului de donare de sânge), „Nu are nici mască… Sunt curios atunci când o sa fie prins dacă o sa ia amendă“, „Cică în timp ce merge striga „hakuna matata”“, „E groasă cu el, nu ştie unde a nimerit, amendă plus bătaie, plus avertisment, plus carantina combo direct“, „e golan🤣🤣nu prea îl văd bine daca nu se potoleşte 🤣🤣“, „De fapt e om. E reacţia adversă de la Pfizer. V-am zis eu că ne modifică masonii ADN-ul“, „A fost la sala, la Olimpia , că acolo e fotografia, şi cred că nu avea vaccinul facut. De aia fuge de poliltie!, „dacă Vâlcov a distrus gradina zoologică, uite că se muta gradina zoologică în oraş 😂😂😂“, „poate a venit să se vaccineze şi el 😅😅“, „Porc + politia locala = gratar fripturica 😝“, sunt doar câteva dintre comentarii. „Din nefericire, nu e glumă!!! Şi culmea, animalul a mai fost vazut prin oras!!!🤔🤔“, a postat altcineva. „Când e speriat, mistreţul este foarte periculos. Gândiţi-vă câţi copii puteau să fie pe stradă. Nu văd nimic amuzant!“, a fost de părere un alt internaut.

Potrivit adevărul.ro, reprezentanţii Poliţiei Locale Slatina confirmă cele relatate şi spun că au continuat urmărirea mistreţului din zona unde a fost surprins în fotografia de pe Facebook până în zona Palatului de Justiţie, unde i-ar fi pierdut urma într-o zonă verde. Pentru că echipajul trebuia să asigure ordinea publică la meciul echipei locale de handbal, poliţiştii locali s-au retras, chemându-i în ajutor pe jandarmi şi pe colegii de la Poliţia naţională, dar şi DSVSA-ul, potrivit directorului-adjunct al Poliţiei Locale, Ilie Scaete. Aici s-ar fi şi încheiat misiunea, a venit ulterior confirmarea de la şeful Poliţiei Locale, Cosmin Apostoliceanu, considerându-se că mistreţul a fost îndepărtat din zona locuită şi redat habitatului natural.

Craioveanul Sebi Toma a prins finala la Cupa României DCNEU

Alexandru Pelici, după eșecul din Bănie: „Cam aspru rezultatul”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles