fbpx

Un oltean a vrut să-și arunce socrul în aer: Puști de 15 ani, transportat la spital!

Copilul în vârstă de 15 ani, găsit în stare gravă, a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital de arşi din Bucureşti!

Un copil în vârstă de 15 ani și un bărbat de 37 de ani au suferit arsuri grave, după ce ar fi umblat cu materiale pirotehnice, mai exact petarde. Cei doi sunt verișori, iar în momentul în care o explozie s-a auzit de la locuința acestora, vecinii au sunat la 112. Poliția a ajuns la fața locului și i-au găsit pe indivizi răniți și cu mai multe petarde lângă ei.

Copilul de 15 ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital de arşi din Bucureşti, iar vărul său la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 37 de ani şi un minor de 15 ani, ambii din comuna Călăraşi, care prezentau răni, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, la respectiva locaţie, poliţiştii au găsit 6 articole pirotehnice din categoria petardelor, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Localnicii din comuna doljeană spun că bărbatul de 37 ani pregătea, împreună cu vărul său, o bombă artizanală, pe care urma să o folosească împotriva socrului său, scrie adevărul.ro.

În 3 minute poți să vezi și: Poveste dintr-un spital COVID din Oltenia: hărțuire sexuală în pandemie!

Doi olteni și bebelușul lor, morți într-un accident cumplit!

VIDEO! Lola Taylor promite sex celui care va descoperi leacul pentru coronavirus!

Vrem suporteri pe stadion! Cum să faci spectacole cu 500 de oameni, dar să joci cu tribune goale!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0