-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Un politist și-a uitat pistolul în toaleta unei benzinării!

Unde a fost găsit pistolul și ce măsuri s-au luat pentru politistul uituc!

Un poliţist uituc din Capitală a rămas, miercuri, 15 decembrie, fără arma din dotare după ce a uitat-o în toaleta unei benzinării. Aceasta a fost recuperată ulterior de pe un teren viran, unde ar fi fost aruncată de o femeie de 20 de ani care a luat-o din toaleta benzinariei.

„În data de 15 decembrie 2021, un agent de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a intrat in toaletă unei benzinării, unde a uitat arma din dotare. În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul. Au fost alertaţi poliţiştii aflaţi în teren şi pe baza imaginilor a fost identificată o persoană, o femeie, care a intrat in acelaşi spaţiu. În urma activităţilor de cercetare, arma a fost recuperată, de pe un teren viran, unde a fost aruncată”, se arată în comunicatul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Atât femeia de 20 de ani, care şi-ar fi însuşit arma, cât şi un bărbat de 33 de ani au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În acelaşi timp, faţă de agentul de poliţie, încadrat în Poliţia Capitalei din anul 2018, au fost declanşate cercetări.

Percheziții domiciliare, în Craiova! Peste 100 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate

O profesoară s-a supărat că elevele sale aveau unghiile prea lungi și le-a tăiat cu o foarfecă imensă!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles