fbpx

Un român, proprietar a peste 80 de vehicule i-a pus în încurcătură pe polițiștii italieni. Ce au descoperit în portbagaj

Polițiștii italieni au oprit o mașină în care se aflau doi cetățeni români. La controlul actelor s-a descoperit că unul din cei doi este proprietarul a peste 80 de vehicule.

Întâmplarea a avut loc marți după amiază, când cei doi români de 30 și 35 de ani, care se aflau în trafic în orașul Verbania, nu au oprit la semnalele polițiștilor, motiv pentru care un echipaj a pornit în urmărirea mașinii în care se aflau. Au fost blocați după câteva minute, într-un sens giratoriu, potrivit ossolanews.it, citat de digi4.ro

Când i-au verificat, polițiștii au avut parte de mai multe surprize. În mașina românilor au fost găsite câteva grame de hașis, dar și o serie de unelte folosite de regulă la spargerile de locuințe.

Însă ceea ce i-a contrariat pe polițiști este faptul că unul din cei doi români este proprietarul a peste 80 de autovehicule, cu acte în regulă, deși nu are în Italia nicio activitate care să genereze venit.

Cei doi români au fost reținuți pentru deținere ilegală de droguri și au fost duși la audieri. Anchetatorii încearcă să stabilească cum a fost posibil ca cetățeanul român să cumpere peste 80 de vehicule, deși nu are niciun venit înregistrat. De asemenea, cei doi au devenit suspecți în mai multe cazuri înregistrate în zonă.

În 3 minute poți să citești și: Cum a ajuns Craiova pe Netflix!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0