Un singur meci azi: Bath City – Hemel H1 (2,75)

Bath City e într-o formă de zile mari, nu a pierdut în ultimele 6 meciuri, 4 dintre acestea fiind  victorii. Ultima întâlnire directă cu Hemel a fost în martie, s-a terminat 6-0.

Hemel joacă acum în Cupa FA după o înfrângere drastică: 5-1 cu Chippernham. Dar o asemenea înfrângere nu reprezintă nicio înfrângere dacă avem în vedere circumstanțele. Hemel are infirmieria plină și în consecință la meciul cu Chippenham nu a avut decât 11 jucători pe foaie. Când fundașul Yakubu s-a accidentat nu au avut cu cine să-l înlocuiască, drept urmare au jucat în 10. Hemel încearcă cu disperare să aducă jucători în echipă, dar timpul le este cel mai mare dușman. În sensul că la meciul din FA Cup, de astăzi, au rămas în 10 oameni, astfel încât și managerul echipei a fost legitimat și e plauzibil să fie în primul 11.

 

Ce am făcut ieri?

Am luat-o în plină figură. Într-un mod specific deja, cu care probabil dacă ați urmărit pronosticurile noastre v-ați obișnuit. În sensul că ne ieșiseră clar cele două partide de 3+, și mai aveam Victoria lui AC Monaco. Menegascii au condus până în minutul 92, când au fost egalați de Montpellier.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *