fbpx

Un tânăr, după ce a furat banii prostituatelor: ,,Îmi cer scuze la doamne!”

Jefuitorii de prostituate au parafrazat modelul patentat pe vreme de pandemie de Spartacus, idolu fetelor.

În momentul tâlhăriilor, aceștia purtau măști și mănuși de protecție împotriva COVID-19. Potrivit oamenilor legii aceștia au intrat în două apartamente închiriate în care se aflau mai multe tinere.

Primul caz de tâlhărie a fost semnalat telefonic de o tânără de 20 de ani din județul Giurgiu.Aceasta se pare că în momentul comiterii jafului s-a speriat și a sărit pe geam, lovindu-se la genunchi, potrivit adevărul.ro.La scurt timp, a venit un alt apel la 112 din partea unei alte tinere din județul Ilfov, care a fost tâlhărită si deposedată de suma de 1 000 de lei.

Dumitru Leonard, Silviu Dragoş, Ion Darius Duduianu şi Samuel Crăcea, tinerii acuzați de aceste infracțiuni, au fost prezentaţi sâmbătă instanţei de judecată a Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă. La finalul şedinţei de judecată unul dintre inculpaţi şi-a cerut scuze tinerelor pe care le-a tâlhărit: „Îmi cer scuze la doamne“. Cei patru au fost arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Istoria se repetă, astfel jefuitorii iau exemplul lui Spartacus care și-a prezentat cu eleganță scuzele față de oamenii legii : ,,Ami pare rau la domni politisti”

Sursă foto : adevărul.ro

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO : Un fost ministru al educației îl face pe Selly ,,maimuță needucată!”

Craioveanul Selly are planuri mari pentru sistemul de învățământ românesc!

Cine are dreptate: Selly sau fotograful!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0