16.2 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Un tren plin cu emoție, cu pasiune și speranță!

Clubul craiovean încearcă să compenseze la capitolul imagine, după ce a vândut abonamente pentru noul stadion promovând meciul cu FCSB.

 

Imaginile cu suporterii Științei în drum spre București, pentru finala Cupei cu Rapid rămân antologice. La o scară mai mică se încearcă repetarea acestora. Pe site-ul oficial, CS Universitatea Craiova a anunțat că va pune la dispoziție suporterilor, la un preț de 10 lei, o garnitură de tren pentru deplasarea de la Severin, la jocul pe care oltenii îl vor susține în compania FCSB.

 

Prin această acțiune, cel mai probabil, clubul oltean vrea să mai îndulcească din nemulțumirile suporterilor alb-albaștri, care au fost revoltați și s-au simțit mințiți în momentul în care s-a stabilit că meciul anunțat la data de 29 octombrie pe noul Oblemenco se va muta la Severin.

 

Chiar în preziua anunțului, Marcel Popescu, oficial al clubului craiovean, a declarat pentru Divizia Locală Craiova că sunt 90% șanse ca derby-ul rundei să se desfășoare în Bănie. Potrivit surselor noastre, în momentul anunțului, autorități și club știau că șansele să se joace pe Oblemenco sunt nule.

 

Partida CS Universitatea Craiova – FCSB a fost programată duminică, de la ora 20:45, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles