fbpx

Una dintre protagonistele serialului „Sacrificiul” va deveni mămică pentru prima oară!

S-a întors pe platourile de filmare cu burtica la vedere, astfel că scenariul a fost modificat! Cine este viitoarea mămica!

Oana Cârmaciu a surprins fanii cu o veste extraordinară pentru acest început de an: este însărcinată în 6 luni. Actrița a ținut acest secret departe de ochii publicului, dar acum nu se mai poate ascunde, deoarece detaliile fizice o dau de gol.

Al doilea sezonul din serialul „Sacrificiul” este pe cale de a începe, iar Oana s-a întors pe platourile de filmare în al doilea trimestru.

Oana-Cârmaciu-este-însărcinată-2-1

Datorita acestei situații delicate, scenariul serialului a fost schimbat în funcție de evenimentele prin care trece. În acest context, Ioana, personajul căruia i-a dat viață actrița, rămâne și ea însărcinată. Bucuria este de două ori mai mare, pentru că amintirile din cea mai frumoasă etapă din viața ei vor aduce urme adânci și în serialul în care joacă. „Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, a rămas gravidă datorită mie, nu cred ca era în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă. Așa am deschis un nou capitol și în viața ei și a multor oameni din jurul ei”, mărturisește actrița.

Oana a mărturisit pentru libertatea.ro că sarcina nu a fost planificată, dar se bucură pentru faptul că va fi o mămică tânără, așa cum și-a și dorit. De asemenea,Oana nu a vrut să divulge sexul copilului, însă a declarat că sarcina nu i-a creat probleme și nici pofte exagerate.

Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi pregătită. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experiență nouă și interesantă și am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puțin pe parcursul sarcinii până acum. Nu am făcut victime în jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineața după un fruct pe cale de dispariție care poate crește doar într-o pădure tropicală pentru că eu nu pot trăi dacă nu-l mănânc în acel moment”, spune aceasta.

„Sacrificiul”, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, va continua începând cu luna februarie cu cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un family drama’ cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. 

sursă foto: substantial.ro

În 3 minute poți să citești și: Craiovenii încă speră la cele 17 tramvaie noi!

Mihai Bendeac intervine în scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent!

Situaţie fără precedent! Antena 1, obligată să retragă serialul „Fructul oprit“

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Summary
Una dintre protagonistele serialului „Sacrificiul” va deveni mămică pentru prima oară!
Article Name
Una dintre protagonistele serialului „Sacrificiul” va deveni mămică pentru prima oară!
Description
S-a întors pe platourile de filmare cu burtica la vedere, astfel că scenariul a fost modificat! Cine este viitoarea mămica!
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0