Universitatea Craiova ratează ocazia de a se apropia de primul loc!

Partida dintre Craiova și CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, iar oltenii ratează ocazia de a se apropia de primul loc din Liga1!

Universitatea Craiova a terminat la egalitate meciul cu CFR Cluj, scor 0-0. Partida s-a disputat pe stadionul Ion Oblemenco, sub privirile a peste 20.000 de oameni. Oltenii au venit în număr cât mai mare la stadion să-și susțină favoriții.

În prima repriză, clujenii au început mai bine. Primele 10 minute au fost dominate de ardeleni, care au făcut un presing agresiv. După primele 10 minute, Universitatea și-a intrat în ritm și a echilibrat jocul. Oltenii au încercat cât mai multe centrări din benzi, dar fără rezultat. Craiova nu a avut destui oameni în careu, iar în prima parte a fost doar un singur șut pe spațiul porții, cel trimis de Ovidiu Hoban spre poarta apărată de Mitrovic.

În repriza secundă, trupa antrenată de Devis Mangia și-a impus jocul și a fost mult mai periculoasă. În echipa Universității au debutat Glavina și Gardoș, intrați în locul lui Gustavo, respectiv Kelic. Portarul Științei, Mitrovic, a făcut un meci excelent și a dat încredere apărării. Formația din Bănie a crescut ritmul până la finalul partidei, dar nu a reușit să bage mingea în poartă. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Egalul dintre Craiova și CFR, veste buna pentru FCSB!

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj s-a terminat la egalitate, iar FCSB este cea mai avantajată echipă, după acest rezultat. După ce Craiova a ratat ocazia de a se apropia de liderul Ligii 1, bucureștenii antrenați de Nicolae Dică au posibilitate de a trece pe primul loc, în cazul unei victorii contra celor de la Iași.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Craioveanu a fost înjurat. Ilie Dumitrescu dă replica: „Unde activează FCU?” 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *