16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Universitatea Craiova a ajuns în Antalya! Baieții lui Mangia încep cantonamentul

Universitatea Craiova începe perioada de pregătire! Oltenii lui Mangia au ajuns în cantonament.

Universitatea Craiova a decolat cu destinația Antalya în această dimineață, de la ora 11:00, de pe Aeroportul Internațional Craiova. Băluță, Mitriță și restul băieților au fost așteptați de suporteri chiar cu două ore înainte de a decola, fiind încurajați să muncească din greu pentru a acumula cât mai mult în acest stagiu de pregătire centralizat.

Condițiile în care vor sta băieții lui Mangia sunt de cinci stele, astfel că pregătirea centralizată se va desfășura la cel mai înalt nivel. Oltenii sunt cazați la Hotelul Papillon Belvil, construcție cu o suprafață totală de 90.000 mp, ce se află situat chiar la 100 de metri de plajă. Hotelul cuprinde și un Centru Sportiv la aproximativ trei kilometri distanță, cu cinci terenuri de fotbal de cea mai înaltă calitate. Toate terenurile au instalații de nocturnă, iar gazonul se prezintă în condiții excelente.

Universitatea Craiova va disputa patru meciuri amicale în Antalya!

Lotul deplasat în Antalya este format din: Nicolai Calancea, Miodrag Mitrovic, Cristian Dică, Laurențiu Popescu, Răzvan Popa, Marius Briceag, Constantin Vasile (junior), Ivan Martic, Radoslav Dimitrov, Renato Kelic, Apostol Popov, Ferreira Tiago, Niko Datkovic, Adrian Juncu (junior), Vladimir Screciu, Alexandru Mateiu, Hristo Zlatinski, Valentin Mihăilă, Alexandru Băluță, Alexandru Mitriță, Gustavo Di Mauro Vagenin, Ovidiu Bic, Nicușor Bancu, Cristi Bărbuț, Jovan Markovic, Andrei Burlacu și Mihai Roman.

 

PROGRAMUL AMICALELOR

Craiova – SV Meppen – 14 ianuarie 2018

Craiova – Lechia Gdansk – 21 ianuarie 2018

Craiova – Zaglebie Lubin – 25 ianuarie 2018

Craiova – PFC Ludogorets Razgrad – 25 ianuarie 2018

Sursa foto: ucv1948.ro

Citește și: Ce mutări face Universitatea Craiova! Staff de la AC Milan și Manchester City!

 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles