Pe ce loc incheie Universitatea Craiova anul 2017!

Batalia pentru podium, unul dintre sloganurile clubului Universitatea Craiova, poate fi transpus în realitate în această iarnă.

 

Mai sunt 2 partide în 2017: cu Gaz Metan Mediaș în deplasare, duminică, de la ora 17:00, și contra liderului CFR Cluj, la data de 16 decembrie, pe Oblemenco. În total 6 puncte puse în joc.

 

Având în vedere actuala configurație a clasamentului, cu CFR Cluj 49 puncte, FCSB 41, Universitatea Craiova 39, Botoșani 35, Viitorul și Astra – 34 dar ultimele două cu un singur meci de jucat, ca de altfel și liderul, rezultă că formația olteană va încheia matematic pe una dintre pozițiile 2, 3 sau 4.

 

Universitatea Craiova se luptă cu FCSB și Botoșani pentru locul 2

 

Vor conta, firesc atât propriile rezultate, cât și cele ale formațiilor care se bat la aceste poziții. În etapa 21, meciurile care mai contează sunt Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova și Botoșani – FCSB, ambele se dispută duminică.

 

În etapa următoare, în afară de derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, vom mai fi atenți la partidele Astra Giurgiu – Botoșani (15 decembrie, ora 20:00) și FCSB – FC Viitorul (17 decembrie, ora 20:00), jocuri care stabilesc alcătuirea clasamentului din Liga 1.

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *