16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Pe ce loc incheie Universitatea Craiova anul 2017!

Batalia pentru podium, unul dintre sloganurile clubului Universitatea Craiova, poate fi transpus în realitate în această iarnă.

 

Mai sunt 2 partide în 2017: cu Gaz Metan Mediaș în deplasare, duminică, de la ora 17:00, și contra liderului CFR Cluj, la data de 16 decembrie, pe Oblemenco. În total 6 puncte puse în joc.

 

Având în vedere actuala configurație a clasamentului, cu CFR Cluj 49 puncte, FCSB 41, Universitatea Craiova 39, Botoșani 35, Viitorul și Astra – 34 dar ultimele două cu un singur meci de jucat, ca de altfel și liderul, rezultă că formația olteană va încheia matematic pe una dintre pozițiile 2, 3 sau 4.

 

Universitatea Craiova se luptă cu FCSB și Botoșani pentru locul 2

 

Vor conta, firesc atât propriile rezultate, cât și cele ale formațiilor care se bat la aceste poziții. În etapa 21, meciurile care mai contează sunt Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova și Botoșani – FCSB, ambele se dispută duminică.

 

În etapa următoare, în afară de derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, vom mai fi atenți la partidele Astra Giurgiu – Botoșani (15 decembrie, ora 20:00) și FCSB – FC Viitorul (17 decembrie, ora 20:00), jocuri care stabilesc alcătuirea clasamentului din Liga 1.

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles