10 C
Craiova
sâmbătă, martie 2, 2024

Universitatea Craiova l-a refuzat și pe fratele lui Tavi Popescu!

Fratele lui Tavi Popescu nu are loc la Universitatea Craiova. Antrenorii consideră că au talente mai mari în echipă!

Fratele lui Tavi Popescu a fost la un pas să ajungă la Universitatea Craiova. Dani Popescu, fratele vedetei de la FCSB, ar fi fost în probe în Bănie. Ce s-a întâmplat și de ce au refuzat oltenii să continue colaborarea cu fotbalistul.

Fratele lui Tavi Popescu, refuzat de Universitatea Craiova

După ce l-a pierdut pe actualul jucător al FCSB, Octavian Popescu, fiindcă n-a dorit să plătească suma de transfer clubului Regal Bucureşti, Universitatea Craiova a renunţat şi la fratele acestuia, Dani Popescu, în vârstă de 16 ani.

Antrenorii grupei de juniori a clubului din Bănie au considerat că Dani Popescu nu este destul de valoros pentru a mai rămâne la echipă.

A picat înțelegerea

La câteva zile după ce se înţeleseseră pentru transferul lui Dani Popescu, oficialii de la Universitatea Craiova s-au răzgândit şi nu-i vor mai oferi acestuia un contract. Antrenorii care şi-au asumat decizia de a renunţa la jucătorul de 16 ani sunt Daniel Mogoşanu, fost selecţioner la naţionalele de juniori ale României, şi Ştefan Florescu, campion anul trecut în Liga de Tineret cu juniorii Universităţii Craiova. Dar şi Bogdan Vrăjitoarea.

Aceştia au considerat că Dani Popescu nu este superior jucătorilor care evoluează pe acelaşi post la juniorii Universităţii Craiova. Contractul între club şi jucător nu a mai fost semnat, susține prosport.

Dani Popescu s-a antrenat în Bănie şi aştepta să fie înregimentat de Universitatea Craiova. Mihai Rotaru spera ca acesta să-şi depăşească fratele, dar în cele din urmă toată afacerea a căzut. Dani Popescu, fratele lui Octavian Popescu de la FCSB, era format la CSS Nucet. La fel ca fotbalistul din Superliga, şi activa la academia FCSB de doi ani.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles