21.7 C
Craiova
joi, septembrie 21, 2023

Momente de neuitat: ne-au dat cu terenul în cap! Unde este spiritul Universității Craiova?

Datkovic, Kelic, voi poate nu știți, dar tricoul Universitatii Craiova trebuie să ardă pe voi! Cum ne-am permite să vă cerem asta?

 

Pentru cei care-i consideră pe jucătorii formatiei Universitatea Craiova penibili în meciul de deschidere a stadionului le cerem să accepte ideea că au fost în nota celor 25.000 de prezenți la primul fluier și, totodată, absenți la ultimul.

 

Pentru ca tricoul echipei Universitatea Craiova să ardă pe tine, ca jucător, imboldul trebuie să vină din tribune. Iar dacă tribunele ajung goale la cel mai așteptat meci al anului e un semn. Un semn rău. Că orgoliul de a fi oltean, atât de des invocat, s-a pierdut undeva în timp. Între scandaluri legate de sigle și palmares, cu deturnări și recuperări ale lor. S-a pierdut poate când formatorii de opinie a trebuit să aibă facultatea de drept pentru a scrie despre fotbal.

 

O tempora: Universitatea Craiova, o stare de spirit…

 

Cu mici excepții – și aici ne referim la Nord pentru că încă suntem sub imperiul coregrafiei 3D speciale, cu un mesaj atât de profund, au fost tribune fără acel orgoliu care ne-a transformat într-o rasă aparte. La revenirea pe noul Oblemenco, când ne-am îndreptat spre stadion nu am conceput decât victoria. La pauză ne-am zis: măcar să dăm un gol. Nu s-a întâmplat nici asta.

 

Nu suntem genul care să ascundem mizeria sub preș. Să vorbim despre momente de neuitat, când niște vizitatori care acum 2 ani se băteau pe la retrogradare în Cehia ne-au dat cu terenul în cap. Dar nu putem nici să îi cerem lui Datkovic, Spahija, Kelic, Gustavo, Tiago, întreaga gașcă de venetici, să înțeleagă spiritul acestor locuri, dacă nu le predăm lecția. Din nefericire, după seara de vineri, concluzia tristă e că nu are cine să fie la „catedră”. Iar mai mare umilință decât 0-4 în teren par miile de scaune goale din tribune.

Nu rata! Suporterii Craiovei, cu bune si rele!

Patru cai frumosi! Cat a platit Primaria pentru inaugurare!

Universitatea -Slavia, un pretext. Ce se ascunde in spate!

Sursa foto: facebook Ucvoficial

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles