16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Pe cine îți dorești să evite Universitatea Craiova în play-off

4 echipe se bat pe 3 locuri pentru accederea în sextetul fruntaș! Cine îți dorești să rateze calificarea în play-off!

 

CFR Cluj e calificată matematic în play-off. FCSB și Universitatea Craiova sunt aproape sigure de participare. Mai sunt 15 puncte puse în joc, iar patru echipe se luptă pentru cele trei locuri rămase. Este vorba de FC Botoșani, campioana Viitorul Constanța, Astra Giurgiu și Dinamo București.

 

FC Botoșani, 35 puncte, este într-o relativă degringolată după ce în ultimele meciuri a înregistrat două înfrângeri cu 3-0, la Chiajna și acasă cu FCSB. Ultimul meci din 2017 este cel direct cu Astra. La anul va mai întâlni acasă Juventus București și Gaz Metan Mediaș, în deplasare Poli Iași și FC Viitorul.

 

Botoșani, Viitorul, Astra și Dinamo se bat pentru 3 locuri de play-off

 

Viitorul lui Hagi a avut un start dezarmant de sezon, mai ales că venea din postura de campioană. Treptat și-a revenit și s-a implicat în lupta pentru play-off. Are trei meciuri extrem de tari, cu FCSB și directele cu Astra și Botoșani. Plus 2 partide de șase puncte, cu Juventus și Iași.

 

Astra Giurigiu are cel mai complicat program, ce cuprinde trei meciuri pe viață și pe moarte: cu FC Botoșani, FC Viitorul și Dinamo, în ultima rundă. Între timp mai primește vizita lui Gaz Metan Mediaș, cel mai abordabil adversar și mai are o deplasare infernală în Gruia.

Nu rata! Gata de mercato: „Dupa meciul cu CFR Cluj vom acoperi posturile deficitare”

 

Nici Dinamo nu are un program facil. Deplasarea de la Timișoara, ultimul meci din 2017, e de trei puncte, altfel iar pierde contactul cu plutonul fruntaș. Urmează derby-ul cu Universitatea, deplasarea de la Chiajna, un nou derby cu FCSB. Campionatul îl încheie la Giurgiu, într-un meci care poate decide ierarhia finală din play-off.

Comentam impreuna pe Facebook. 

 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles