Universitatea Craiova putea transfera un fundaș de națională!

În căutarea unui fundaș central de valoare, Universitatea Craiova a ofertat un fotbalist din prima ligă spaniolă!

Universitatea Craiova l-a ofertat pe Alin Toșca, fundașul lui Betis. Fostul jucător de la FCSB a refuzat gruparea din Bănie. Potrivit spuselor lui Gică Craioveanu, Toșca vrea să rămână în Spania, chiar dacă are foarte multe oferte.

„Noi i-am făcut o ofertă de la Craiova și nu vrea să vină. Are foarte multe oferte din Spania și Italia, Turcia, de afară. Pe mine mă surprinde. El e un fotbalist extraordinar, dar Betis nu mai joacă cu trei fundași centrali, deci nu intră în planurile lor. Alin e un pic mai defensiv, nu-i place. Două echipe din liga a doua spaniolă și o echipă din prima ligă s-au mai interesat de el, dar nu pot să spun că se supără pe mine Lucian Marinescu. E cel mai frumos campionat din lume și de asta vrea să rămână în Spania” a spus Gică Craioveanu la Digi Sport.

Cu probleme la Betis, Toșca nu a vrut la Universitatea Craiova!

Toșca ar putea părăsi Betis în această iarnă. Fundașul român nu s-a impus în primul 11 în acest sezon, în care a jucat în opt meciuri oficiale, dintre care șapte ca titular. De Toșca s-a mai interesat PAOK Salonic, unde e dorit de Răzvan Lucescu.

Fundașul în vârstă de 25 de ani joacă pentru Betis din ianuarie 2017, când a fost cumpărat de la FCSB pentru un milion de euro. Toșca a mai evoluat pentru Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari, Viitorul și FCSB.

Sursă foto: FRF

Citește și: Seculin este „copilul” lui Capece! Calancea va avea viață grea

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0