26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Universitatea Craiova – Rapid: primul 11 al lui Ivaylo Petev!

Antrenorul bulgar nu se va baza pe mai mulți jucători importanți în meciul Universitatea Craiova – Rapid!

Universitatea Craiova – Rapid este un meci extrem de important pentru ambele echipe. Oltenii și giuleștenii ocupă locul 2, cu 28 de puncte și speră la fel de tare la titlu. Ambițiile sunt mari pentru un astfel de derby, din care doar o formația va fi avantajată, indiferent de rezultat. În această ecuație intră și cei de la FCSB, care s-ar bucura mult pentru un egal între Craiova și Rapid.

Universitatea Craiova – Rapid: primul 11 al lui Ivaylo Petev!

Ivaylo Petev nu va avea întreg lotul într-o condiție fizică impecabilă, în meciul Universitatea Craiova – Rapid. Bulgarul va avea probleme la nivelul defensivei. Vlad Screciu nu și-a revenit complet, în timp ce Nicușor Bancu a avut probleme medicale chiar și la echipa națională. Oltenii ar risca dacă i-ar trimite pe cei doi, în teren, încă din startul derby-ului.

Astfel, Petev ar putea să îi înlocuiască. Majoritatea fotbaliștilor care au jucat pentru echipele naționale, în această perioadă, vor avea șanse mici să prindă echipa de start a alb-albaștrilor. Astfel, primul 11 al Universității Craiova poate arătat astfel: Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Silva, Badelji – Căpățână, Mateiu, Crețu – Baiaram, Ivan, Mitriță.

Rotaru încă are șanse să fie campion

Rapidiștii au declarat mereu că vor să câștige campionatul, chiar dacă FCSB are un avans important. Dacă ei speră, de ce nu ar face-o și oltenii? Până la urmă sunt la egalitate de puncte în clasament, pe locul 2, și cu loturi apropiate din punct de vedere valoric. Totuși, obiectivul lui Mihai Rotaru rămâne Europa League, competiție în care poate ajunge dacă va câștiga Cupa României. Alb-albaștrii au nevoie și de variantă de rezervă pentru cupele europene, așa că țintesc și către locurile 2-3, în play-off.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles