23.4 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Universitatea Craiova – Sepsi: primul 11 al lui Laurențiu Reghecampf!

Laurențiu Reghecampf are probleme de lot înainte de Universitatea Craiova – Sepsi: „S-au accidentat”

Meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi este programat în această seară, de la ora 21:30, iar Laurențiu Reghecampf are probleme. Antrenorul alb-albaștrilor nu se va baza pe doi oameni de bază. Ștefan Baiaram și Zajkov s-au accidentat. Ei nu vor face parte din lotul echipei pentru această partidă. Astfel, tehnicianul trebuie să găsească soluții.

Doi absenți la Universitatea Craiova

Meciul este la fel de greu ca şi cele cu Farul şi FCSB. Sepsi, CFR, Rapid, FCSB sau Farul sunt echipe care se vor lupta pentru primul loc. Jucătorii şi-au dat seama că nu este OK drumul pe care am fost, trebuie să schimbăm atitudinea, devotamentul faţă de culorile clubului. Suntem într-o situaţie neplăcută, sper să fie alt meci, sunt pozitiv, am încredere în jucători, ştiu că nici ei nu sunt mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat, avem capacitatea să câştigăm meciul. Nu am văzut lucruri pozitive în meciurile trecute.

Din păcate, am avut mulţi jucători care au fost plecaţi la loturi, avem şi doi absenţi, Zajkov şi Baiaram, care s-au accidentat la echipele naţionale, nu ştim care va fi perioada lor de refacere. Avem nevoie de mai multă seriozitate şi determinare, pentru că valoare au jucătorii. Liderii trebuie să ia atitudine, nu-mi fac probleme, ştiu ce am la dispoziţie şi ştiu ce pot face aceşti jucători când dau drumul la motoare”, a spus Laurențiu Reghecampf, înainte de Universitatea Craiova – Sepsi.

Universitatea Craiova – Sepsi: primul 11 al lui Laurențiu Reghecampf!

Danciu și Atanas Trică sunt variantele U21 pentru Laurnețiu Reghecampf, în meciul Universitatea Craiova – Sepsi. Pentru poziția de fundaș central, tehnicianul îl are la dispoziție pe Badelji sau îl poate folosi acolo pe Vlad Screciu.

Primul 11 probabil al Universității Craiova: Popescu – Vlădoiu, Silva, Screciu, Bancu – Crețu, Mateiu, Houri – Danciu, Ivan, Mitriță.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles