16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Universitatea Craiova – Slavia Praga este un pretext! Ce se ascunde în spatele meciului?

Adversarul de la partida inaugurală de pe stadionul Ion Oblemenco nu a fost ales  întâmplător. Este mutarea care poate transforma Universitatea Craiova într-o forță la nivel european.

 

Mai sunt câteva ore până la redeschiderea porților stadionului din Bănie, cu meciul amical contra formației Slavia Praga. Dacă oficialitățile visau la un desant al lui Real Madrid, iar suporterii cereau cu insistență SS Napoli, clubul a ales o echipă din lumea de mijloc a fotbalului european, Slavia Praga. S-a pus întrebarea: de unde și până unde Slavia pentru duelul cu Universitatea Craiova?

 

Motivul alegerii Slaviei Praga pentru inaugurarea stadionului îl constituie, potrivit Fanatik.ro, negocierile secrete care se desfășoară între investitorul de la Universitatea Craiova și chinezii care patronează campioana Cehiei pentru vânzarea clubului oltean.

 

Universitatea Craiova, vânată de chinezi!

 

Conducerea clubului oltean a ales momentul optim. Taraba olteană va fi plină: stadion în țiplă, înțesat de fani, echipă cu un parcurs bun, cu pretenții la podium. În cazul în care o astfel de tranzacție s-ar perfecta, Universitatea Craiova poate deveni una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1.

 

Asta dacă se va repeta modelul implementat de chinezi la Slavia. La gruparea alb-roșie, patronii chinezi au pompat de la început sume importante pentru aducerea unor vedete cum ar fi portughezul Danny ori turco-germanul Halil Altintop și au reușit, din primul sezon, să-și revendice titlul național.

Citeste si: Care este cea mai frumoasa amintire de pe Oblemenco! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles