fbpx

Universitatea Craiova pregătește și alte transferuri în această iarnă!

Universitatea Craiova poartă negocieri pentru noi transferuri! Marcel Popescu: „Suntem încă în negocieri, iar până în ziua de 19 februarie există posibilitatea să vă prezentam alte sosiri”.

Președintele Universității Craiova a dezvălui la conferința de presă de ieri că până pe data de 19 există posibilitatea ca în tabăra oltenilor să apară nume noi. Marcel Popescu a asigurat că din Bănie nu mai pleacă jucători în această iarnă.

Suntem încă în negocieri, iar până în ziua de 19 există posibilitatea să vă prezentăm alte sosiri, dar nu de dragul de a fi mai mulți, de dragul de a fi mai buni. Nu sunt priorități pentru un compartiment anume. Noi suntem echilibrați, avem 6 fundași pe 3 posturi, la mijloc sunt 4 pe două posturi, iar în față avem dubluri pe toate posturile”, a declarat președintele oltenilor

Nu mai pleacă nimeni de la Craiova!

Marcel Popescu i-a asigurat pe fanii Științei că nu vor mai fi plecări de la echipă în această iarnă.„Pot să vă spun, din punct de vedere al clubului că nu mai pleacă jucători. Lotul întors din Antalya, este lotul cu care vom începe. Nu mai pleacă nimeni ”.

Președintele Craiovei a atins și subiectul portarului Vlad, care a fost cumpărat de FCSB. „Nu ne pare rău ca a plecat, noi ne uitam la ce avem. Vlad este o poveste închisă. Avem soluții la portari. Nu este profilul nostru să trăim din amintiri”.

sursă foto: ucv1948

Citește și: Craiova și-a prezentat cele două achiziții! Cu ce gânduri au venit cei doi în Bănie!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0