21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Universitatea Craiova scapă printre degete victoria cu Viitorul!

Universitatea Craiova a remizat în deplasarea de la Viitorul, scor 0-0. Oltenii au scăpat victoria printre degete, iar jocul alb-albaștrilor nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor!

În prima repriză, jocul nu a fost foarte spectaculos. Ambele echipe au fost temătoare, iar Craiova nu și-a creat ocazii prea mari. Elevii lui Hagi nu i-au lăsat pe olteni să-și facă jocul, iar în prima parte a partidei, lupta s-a dat la mijlocul terenului.

În repriza secundă, craiovenii au început mai curajos, dar fazele la poarta Viitorului au întârziat să apară. În minutul 55, Mangia a făcut prima mutare. Italianul l-a introdus pe Santos în locul lui Mateiu. În minutul 57, Mitriță a obținut o lovitură de la 11 metrii, pe care a executat-o Zlatinski, dar bulgarul nu a reușit să-i aducă pe alb-albaștrii în avantaj. În minutul 69, antrenorul oltenilor a efectuat două schimbări. Gustavo a intrat în locul lui Burlacu, iar Popov a fost înlocuit d Popa, pentru că Universitatea avea nevoie de un jucător sub 21 de ani. Formația antrenată de Hagi a rămas în 10 oameni, după ce Vână a fost eliminat în minutul 82. Până la final, Craiova nu a forțat, iar meciul s-a încheiat cu socrul de 0-0.

Universitatea Craiova continuă lupta pentru podium!

Pentru Craiova urmează un meci extrem de important. Oltenii primesc vizita celor de la CFR Cluj, chiar pe Ion Oblemenco. Pentru trupa lui Mangia, meciul cu CFR poate fi crucial în lupta pentru primele poziții din clasamentul Ligii 1.

Meciul dintre Craiova și CFR Cluj este programat la data de 31 martie, de la ora 20:45, pe Ion Oblemenco. . În ultima partidă dintre Știința și Cluj, disputată în Bănie, craiovenii s-au impus cu scorul de 2-1.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: 10 dintre cele mai spectaculoase momente oferite de galeria Universității, în ultimii patru ani! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles