18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Universitatea – Juventus 3-1! Sărbătoare în tribune și-n teren!

Oltenii se apropie la două puncte de primul loc, după Universitatea – Juventus 3-1. Dubla lui Mitriță și reușita lui Gustavo au adus victoria.

 

Craiova avea nevoie de victorie ca de aer. Venea după o perioadă agitată: umilința cu FCSB, inaugurarea stadionului ratată cel puțin prin prisma rezultatului, tracasarea lui Băluță și Bancu la națională, fără a juca vreun minut. Așa că programarea meciului cu lanterna Juventus pica perfect.

 

Alb-albaștrii au profitat din plin de adversarul mediocru. Cu 20.000 de suflete alături, l-au luat tare de la început. S-au năpustit peste el, l-au hârjonit în permanență. Și, inevitabil, i-au spart lacătul defensiv. Alexandru Mitriță, craioveanul împrumutat de la Pescara, a deschis scorul, intrând astfel în cartea de istorie a Universității: primul gol alb-albastru pe noul Oblemenco. La vestiare s-a intrat cu 2-0. Tot Mitriță.

 

După Universitatea – Juventus 3-1, oltenii sunt la două puncte de locul 1

 

În partea a doua, înlocuitorul lui Mitriță, Gustavo, la a treia atingere a mingii a băgat-o în ațe, pentru 3-0. Scor blând, dat fiind că în meci Roman a ratat patru – cinci șanse clare. Țâră a marcat pentru onoarea oaspeților.

 

În urma succesului, Universitatea Craiova își consolidează locul 3 în clasament. Mai mult, profită de înfrângerea FCSB de la Iași și se apropie la două puncte de prima poziție a clasamentului. În următoarea rundă, alb-albaștrii se deplasează la Botoșani.

sursa foto: facebook ucv1948.ro

Citeste si: Se vinde Universitatea? Mangia: Sunt incantat de patron!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles