-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Toată lumea știe: „Universitatea se bate pentru campionat”

Trupa din Bănie nu se arată convinsă de șansele echipei la titlu, cel puțin la nivel declarativ. Devis Mangia nu se gândește la obiective pe termen lung, iar jucătorii se abțin de la afirmații curajoase. În ciuda acestei atitudini reținute, doi dintre foștii mari fotbaliști români cred că este momentul ca Universitatea să pună piciorul în prag și să transforme „lupta pentru podium” în „lupta pentru titlu”.

Craiova a gestionat bine perioada de criză de la echipă. Universitatea se bate pentru campionat. Ei și-au rezolvat și problema portarului anul acesta. E foarte bine că iese cu mingea din poartă. Are un joc foarte bun de picior. Nu este un portar cu talie, dar Craiova și-a rezolvat problema portarului”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport Matinal.

Sorin Cârțu crede că este anul oltenilor!

Legenda Universității, Sorin Cârțu, și-a ales deja favorita în lupta pentru titlu! Fostul component al Craiovei Maxima crede că alb-albaștrii au prima șansă, iar campionatul poate fi pierdut doar pe mâna lor.

Koljic a avut debut bun, așa, cu gol și s-a implicat și pe un-doi-ul cu Mitriță. Important e să aibă constanță și continuitate în ce face. Dacă e să analizăm la Craiova, și-a făcut un lot bun, numai echipă. Trebuie să ai și lot de jucători. Din punctul meu de vedere, din ce se vede în campionat, ar trebui să fie favorita principală la campionat. Numai să nu concureze iar singură și să iasă pe locul doi sau trei, atunci sunt probleme. La cum se desfășoară lucrurile în momentul ăsta, sunt favoriți, pentru că au constanță și stabilitate mare, față de ce se întâmplă la Steaua și la CFR”, declara Sorin Cârțu, în urmă cu o săptămână, la Digi Sport.

Citește și: Cota 2: Este de fapt 3! Plus două meciuri de evitat!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles