16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Joi e tragerea la sorți! Votează cu cine pică Universitatea în sferturile Cupei!

Emoții mari pentru suporterii alb-albaștri joi, de la ora 11:30. Favoriții lor își vor afla adversarul din sferturile Cupei României. Tu cu cine îți dorești să joace Universitatea! Intră in sondaj și votează.

 

Șapte variante are Universitatea Craiova pentru sferturile de finală din Cupa României. Pe „Ion Oblemenco” cu FCSB sau Dinamo, ori în deplasare pe terenul uneia dintre formațiile Astra, Gaz Metan Mediaș, Poli Iași, FC Botoșani sau Hermannstadt.

 

Meciul care poate duce formația olteană în penultimul act al competiției knock-out va fi stabilit joi, de la ora 11:30, la Casa Fotbalului, acolo unde va avea loc tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2017-2018.

 

Cu cine să pice Craiova în sferturile Cupei!

 

Site-ul FRF.ro anunță că jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

 

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc marți/miercuri/joi 27 februarie/28 februarie/1 martie cu începere de la ora 13:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF. 

Citeste si: Contra, în cantonamentul oltenilor! Mesaj pentru Băluță și Mitriță!

 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles