16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Universitatea – Viitorul, cu Feșnic la centru. Nu e de bun augur!

CCA a stabilit brigada care va conduce Universitatea – Viitorul. Arbitrul de centru nu ne-a adus victorii în ultima vreme.

 

Universitatea – Viitorul se joacă astăzi, de la ora 20:45, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Meciul va fi arbitrat de de Horațiu Fesnic (Cluj). Acesta va fi ajutat de asistenții Alexandru Cerei (Cluj) și Ciprian Danșa (Satu Mare). Rezervă a fost desemnat severineanul Marian Balaci. Observator pentru arbitraj a fost desemnat Cristian Nica (Ploiești), iar pentru joc Marin Petrache (Săbăreni).

 

Arbitrul din Cluj Napoca a condus Universitatea Craiova în 8 partide până acum, iar bilanțul este unul negativ pentru olteni: două victorii, trei remize și trei înfrângeri. Cu Feșnic la centru, Craiova nu a învins în ultimele 5 partide.

 

Universitatea – Viitorul se îndreaptă spre 1-1?

 

Cel mai des rezultat pe care oltenii l-au înregistat cu Feșnic la centru pe teren propriu, în ultima perioadă, este 1-1. S-a întâmplat de trei ori: cu Chiajna anul trecut, iar în actuala stagiune cu Astra și Voluntari. Tot el a condus și meciul pierdut în seminfinalele Cupei României, 0-1 cu Voluntari, ori acel 3-0 trist, de pe Național Arena, cu FCSB.

 

De partea cealaltă, cu Horațiu Feșnic la centru, Viitorul are un bilanț echilibrat: 2 victorii, 2 înfrângeri și o remiză. Echipa lui Hagi nu a fost arbitrată de clujean în actuala stagiune. Partida Universitatea – Viitorul este astăzi, de la ora 20:45, pe stadionul Ion Oblemenco.

Citeste si: Șanse imense de revenire! Andrei Ivan: „Voi fi pe stadion la meciul cu CFR Cluj”

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles