UNPR a organizat congres politic cu bodyguard!

Cristi Firică, strajă la intrarea în sala filarmonicii, avea obiectiv clar fixat: să nu părăsească nimeni incinta la evenimentul UNPR.

Pe la 11 a început o întâlnire a UNPR la Filarmonica Oltenia, urmată de o conferință de presă. Ambele evenimente cu Gabi Oprea, reactivat, în prim plan. Uneperiștii craioveni s-au mobilizat și au adus o jumătate de sală. Nimerirăm și noi, întâmplător, p-acolo. Dar după 10 minute de discursuri, și după un „și-a adus aportul” al lui Bica, ce ne zgârie timpanul, deși nici noi nu suntem prea sofisticați, dădurăm să ieșim.

La congresul UNPR e greu să părăsești incinta!

Tentativa banală de a părăsi sala Filarmonicii era cât pe-aici să nu aibă sorți de izbândă. Pentru că am fost întâmpinați și admonestați de Cristi Firică, pe timpuri profesor universitar la Spiru Haret, nu știm dacă o mai fi, și culturist. „Cum plecați în mijlocul discursului”, ne întrebă. „Voi cum v-ați simți dacă eu vin când țineți o cuvântare și plec în mijlocul ei”, continuă Firică. Omul probabil a crezut că facem parte din activul reactivat de partid, adus cu arcanul. Din ce înțeleserăm, nu am fost singurii luați la întrebări de păzitorul intrării.

Conferință de presă cu public!

Revenirăm pe la 12 jumătate, că se anunțase o conferință de presă. În sală 30 de persoane, între care doar vreo 5 ziariști. Gabi Oprea la prezidiu, gata să răspundă la întrebările publicului ori ale presei. Și să prezinte obiectivele electorale: „comportare onorabilă la europarlamentare și peste 10% la locale”. Baza electorală: „militari, polițiști, pompieri și alte categorii”, care revin alături de partid odată cu Oprea.

O singură problemă: prin 2016, UNPR a fuzionat prin absorbție cu PMP și a cam dispărut de pe scena politică. În primă fază, rezolvarea, potrivit lui Oprea: „pe cale judecătorească, dar nu excludem nici o înțelegere amiabilă cu partidul lui Tomac”. În a doua fază, rezolvarea prezentată de fostul ministru este categorică: „UNPR nu are nicio problemă juridică”.

Nu parasi pagina, cum si noi fuseram la un pas sa nu putem parasi sala: Incendiu într-un bloc din Craiovița Nouă

Familia marelui star Michael Jackson dă în judecată HBO

Taxa auto: care e data oficială de rambursare a banilor!

„CRAIOVA VREA CAMPIONATUL!”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *