fbpx

Urmărire ca-n filme în Slatina. Un tânăr a pus polițiștii pe urmele lui

Doi tineri au fost arestați după ce au încercat să fugă de oamenii legii, refuzând să oprească la semnalul lor! Tânărul de la volan nu deținea nici permis de conducere!

Doi tineri din Slatina au fost urmăriți de mai multe echipaje de poliție, pentru că aceștia au refuzat să oprească la semnalul poliției. Tinerii au distrus mai multe mașini, iar șoferul nu avea nici permis de conducere. Tânărul oltean de 22 de ani și-a scos prietenul în oraș la o plimbare cu mașina familiei, deși era conștient că nu deține permis de conducere și că ar putea fi oprit de poliție.

A accelerat în loc să oprească

Tânărul a refuzat să oprească la semnul poliției și să tragă pe dreapta. Acesta nu deținea permis de conducere, așa că a accelerat în loc să oprească. În cursa lui nebună a distrus și câteva mașini. Incidentul a fost reclamat la dispeceră, astfel că pe urmele tinerilor au plecat mai multe echipaje de poliție.

Această urmărire ca-n filme a durat câteva minute bune. După ce a lovit câteva mașini, autoturismul a rămas blocat, iar tinerii au fost opriți și încătușați. În urma legitimării tinerilor, polițiștii au aflat că şoferul nu deţinea permis. Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi distrugere din culpă. Rămâne de văzut dacă acestuia îi vor fi aduse şi alte acuzaţii.

 

Bulgari prinși cu heroină. Vezi unde https://bit.ly/2G3whUP

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0