25.6 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Urmașul decarilor din ultimele cinci sezoane!

Cicâldău, noua perlă din Bănie, a primit tricoul cu numărul 10 și este pregătit să înceapă aventura la Universitatea Craiova!

În ultimele cinci sezoane, Universitatea Craiova a avut mai mulți fotbaliști care au purtat tricoul cu numărul 10, iar acum a venit rândul lui Cicâldău. Proaspăt transferat la formația din Bănie, mijlocașul nici măcar nu a apucat să se impună in primul 11 sau să evolueze pentru alb-albaștri, dar oltenii l-au făcut decar. Acest lucru nu poate decât să arate că jucătorul venit de la Viitorul are parte de toată încrederea.

Presiunea poate fi singura problemă cu care jucătorul va da piept. Ținând cont că a primit un asemenea număr, probabil deja are un loc cât de cât asigurat în echipă, așa că rămâne ca noul decar al alb-albaștrilor să-și arate calitățile și pe stadionul „Ion Oblemenco”. La Viitorul, Cicâldău nu a avut parte de o presiune prea mare din partea publicului, dar la Craiova lucrurile se schimbă. Suporterii olteni sunt foarte pretențioși. Chiar Hagi a rămas impresionat de fanii Universității.

Iată decarii Craiovei din ultimele cinci sezoane!
Băluță 2017/2018
Gustavo 2016/2017
Taher Bawab 2015/2016
Viorel Ferfelea 2014/2015
Dacian Varga 2013/2014

Crezi că Cicâldău se va ridica la nivelul așteptărilor? Comentăm împreună pe Facebook!

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Cicâldău, noua vedetă din echipa lui Mangia! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles