fbpx
8.8 C
Craiova
vineri, decembrie 3, 2021

Dacian Cioloș: „Noi oferim o alternativă pozitivă de dezvoltate”

Președintele PLUS, Dacian Cioloș și președintele USR, Dan Barna au vorbit în fața oltenilor despre ce probleme trebuie rezolvate, despre noua etapă a planului de lansare a campaniei pentru alegerile europarlamentare, dar și despre principalul obiectiv al Alianței USR PLUS. Alături de cei doi au fost Adrian Prisnel, Vlad Voiculescu, Radu Mihaiu, Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Vlad Gheorghe, Alin Mituța, Ștefan Pălărie și Bogdan Deleanu.

Chiar în startul discursului, Dacian Cioloș a subliniat importanța întâlnirii de la Craiova, menționând că zona Olteniei este, probabil, una dintre cele mai afectate de modul de guvernare al ultimilor 25-30 de ani. Principalul obiectiv al USR PLUS: „Dezvoltarea României”.

Ne aflăm într-o nouă etapă a planului de lansare a campaniei pentru alegerile europarlamentare a alianței 2020 USR PLUS. Este o întâlnire importantă pentru noi în Craiova și în Oltenia, pentru că această zonă este, probabil, una dintre cele mai afectate de modul în care s-a guvernat în România în ultimii 25, 30 de ani. Ne aflăm aici pentru a da un mesaj: Pentru alianța 2020 USR PLUS, dezvoltarea României este principalul obiectiv. Noi vă oferim o alternativă pozitivă de dezvoltate. Ceea ce propunem românilor este să asumăm votul din 26 mai, ca un vot care să însemne mai mult decât trimiterea unor membrii ai parlamentului european competenți. Trebuie să ne asumăm că va fi un moment de referendum. Noi oferim candidați de calitate, oameni competenți, oameni care cunosc foarte bine realitatea din România, oameni care pot să reprezinte țara. Craiova are resurse. Oltenia are resurse”, a spus Dacian Cioloș.

Dan Barna îi îndeamnă pe cetățeni să meargă la vot pe data de 26 mai și garantează că lista  de europarlamentari propusă de USR PLUS este, de departe, cea mai bună pe care România a avut-o. Președintele USR a ținut să menționeze că toate problemele pe care le întâmpină cetățenii sunt politică, nu ghinioane.

Este o bucurie să fim la Craiova. Schimbarea de Care are nevoie România se bazează nu doar pe entuziasmul din București, Timișoara sau Iași. Se bazează pe toate orașele importante din țară, pe toate orașele mici și pe comune. Se bazează pe toată România. România trebuie să fie guvernată pentru dezvoltate. Alegerile europarlamentare sunt prima opțiune, prin care cetățenii pot să arate prin vot că ultimii doi ani și jumătate au fost doar o noapte din istoria noastră și că România trebuie să se întoarcă pe direcția europeană. Noi propunem o listă de europarlamentari, de departe, cea mai bună pe care a avut-o țara de când suntem membri UE. Foarte mulți dintre ei sunt oameni cu cariere consistente. Oameni care, înainte de a deveni politicieni, au făcut parte din componenta activă a societății. Toate problemele cu care se confruntă cetățenii sunt politică, nu ghinioane. Ceea ce oferă alianța USR PLUS este încrederea că putem să avem și oameni cinstiți, profesioniști și oameni care cred că politica nu este despre beneficii personale. Dacă reușim să readucem încrederea în țară, lucrurile arata bine. Oamenii trebuie să ajungă pe 26 mai la vot. Alianța noastră este binele, nu este un rău mai mic”, a spus Dan Barna.

După conferința de presă, USR PLUS a continuat vizita la Craiova  pe străzile din centrul orașului și în Piața Mihai Viteazu.

În 3 minute poți să citești și: Cerșetorii navetiști din Craiova, amendați în intersecții!

 Urgență! A sughițat și a sunat la pompieri!

Autobuzul oprește: „Aici cobor eu!”

Comisia Europeană ne avertizează cu privire la prețul gazelor

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles