fbpx

Avem suma exactă obținută de Primăria Craiova pentru utilizarea stadionului „Ion Oblemenco”

Pitulușu` lui Mihail Genoiu cu banii craiovenilor s-a încheiat. Clubul de fotbal Universitatea Craiova l-a dat de gol pe conducătorul orașului.

 

De ceva timp, îi cerem primarului Mihail Genoiu să spună care sunt veniturile și cheltuielile generate de stadionul „Ion Oblemenco”. Într-un oraș normal, care respectă principiile democratice – între care se regăsește și accesul liber la informațiile publice, ar fi o banalitate absolută. Nu și la Craiova, unde primarul Genoiu nu răspunde nici la întrebările directe din cadrul conferințelor de presă, nici la solicitările pe baza Legii 544/2001.

 

Așadar, Universitatea Craiova a scris pe site-ul oficial că a încasat 1.650.000 euro din bilete și abonamente, sumă ce ar reprezenta 85% din valoarea acestora. Întrucât, potrivit contractului de asociere cu Primăria Craiova și cu clubul lui Badea, clubul de fotbal dă 10%, respectiv 5% din vânzarea biletelor celor două entități. Ne puserăm pe calcule și ne dădu că Primăria Craiova încasează în jur de 195.000 euro/an – adică 10% din valoarea biletelor și abonamentelor vândute, potrivit contractului de asociere pomenit mai sus.

 

Din informațiile noastre venite dinspre clubul de fotbal, Primăria Craiova a încasat și 10% în sezonul 2017/2018 la meciurile ce s-au disputat la Severin. Deci, 195.000 euro e suma încasată de municipalitatea craioveană. Căreia i se mai adaugă încă 16.000 euro de la FRF: 8.000 pentru meciul cu Suedia, 8.000 pentru Super Cupa României. Deci, 211.000 euro sunt banii încasați de municipalitate în contul utilizării stadionului Ion Oblemenco. Rămâne să vedem și cheltuielile!

Sursa foto: Mircea Craciun facebook

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0