fbpx
6.1 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

„Vă rugăm să ne credeți”: Napoli nu mai e antrenorul FCU Craiova!

Mititelu confirmă 3minute și destabilizează FCU Craiova: cine-i favorit să-i ia locul italianului!

Șirul evenimentelor.

La data de 8 octombrie, 3minute.net anunța în exclusivitate că Nicolo Napoli are zilele numărate la FCU Craiova.

La data de 9 octombrie, Adrian Mititelu intra la telekomsport.ro și spunea că antrenorul italian nu pleacă de la echipă. Apoi, patronul FCU Craiova mărturisea postului de televiziune: „Nu este nimic adevărat, site-ul respectiv este de partea echipei din prima ligă şi caută să creeze instabilitate la echipa noastră”.

În paranteză fie spus, tocmai Mititelu, care-l dăduse afară pe Eugen Trică în săptămâna în care începea sezonul în liga a doua vorbea de alții care vor să-i destabilizeze echipa.

11 octombrie. După victoria entuziasmantă cu Rapid, Mititelu postează o epistolă pe pagina personală de facebook în care îndeamnă la unitate. În nota obișnuită, acesta a împărțit acuze în stânga și în dreapta, îndreptate către „inamicii care-l blochează”. El a minimizat victoria angajaților cu crampoane – „nu s-a câștigat nimic în afară de speranțe și vise”, vorbind despre o confruntare cu tentă apocaliptică: „noi ne-am ridicat din morți”.

12 octombrie. Clubul patronat de Mititelu anunță pe facebook că s-a despărțit de Nicolo Napoli, cică italianul a cerut să fie pus pe liber. După ce Napoli declarase la finalul meciului cu Rapid: „Eu sunt aici pentru a încerca să fac un lucru bun cu Craiova noastră”.

Eugen Trică este favorit pentru un come-back la timona echipei. Nu este exclus însă ca patronul să încerce o nouă ghidușie și să scoată un alt nume din joben.

PS: Pentru autenticitatea citatului din titlu ar fi trebuit sa scriem „credeți” fără i.

 

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles