fbpx

„Vă rugăm să ne credeți”: Napoli nu mai e antrenorul FCU Craiova!

Mititelu confirmă 3minute și destabilizează FCU Craiova: cine-i favorit să-i ia locul italianului!

Șirul evenimentelor.

La data de 8 octombrie, 3minute.net anunța în exclusivitate că Nicolo Napoli are zilele numărate la FCU Craiova.

La data de 9 octombrie, Adrian Mititelu intra la telekomsport.ro și spunea că antrenorul italian nu pleacă de la echipă. Apoi, patronul FCU Craiova mărturisea postului de televiziune: „Nu este nimic adevărat, site-ul respectiv este de partea echipei din prima ligă şi caută să creeze instabilitate la echipa noastră”.

În paranteză fie spus, tocmai Mititelu, care-l dăduse afară pe Eugen Trică în săptămâna în care începea sezonul în liga a doua vorbea de alții care vor să-i destabilizeze echipa.

11 octombrie. După victoria entuziasmantă cu Rapid, Mititelu postează o epistolă pe pagina personală de facebook în care îndeamnă la unitate. În nota obișnuită, acesta a împărțit acuze în stânga și în dreapta, îndreptate către „inamicii care-l blochează”. El a minimizat victoria angajaților cu crampoane – „nu s-a câștigat nimic în afară de speranțe și vise”, vorbind despre o confruntare cu tentă apocaliptică: „noi ne-am ridicat din morți”.

12 octombrie. Clubul patronat de Mititelu anunță pe facebook că s-a despărțit de Nicolo Napoli, cică italianul a cerut să fie pus pe liber. După ce Napoli declarase la finalul meciului cu Rapid: „Eu sunt aici pentru a încerca să fac un lucru bun cu Craiova noastră”.

Eugen Trică este favorit pentru un come-back la timona echipei. Nu este exclus însă ca patronul să încerce o nouă ghidușie și să scoată un alt nume din joben.

PS: Pentru autenticitatea citatului din titlu ar fi trebuit sa scriem „credeți” fără i.

 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0