27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

VIDEO: Scandal în trafic! Zece persoane s-au luat la bătaie

În mijlocul altercației s-a aflat și o femeie cu un copil mic în brațe! De la ce a pornit cearta

Scandal de zile mai pe Valea Prahovei. Zece persoane s-au bătut luni dimineaţă, în trafic, în zona Comarnic, iar printre progagonişti se aflau şi două femei. Una dintre acestea se afla în mijlocul altercaţiei cu un copil mic în braţe. Încăierarea a pornit în urma unei neînţelegeri privind acordarea priorităţii de trecere în trafic.

Poliţiştii din Comarnic au fost alertaţi printr-un apel la 112 în jurul orei 10:00, de către un alt şofer, dar ajunşi la faţa locului, oamenii legii nu i-au mai găsit pe bătăuşi, dar i-au identificat şi oprit în trafic. Astfel, trei şoferi şi un pasager au fost amendaţi.

„Astăzi, în jurul orei 10:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Comarnic au fost sesizaţi prin apel 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Naţional 1, pe raza localităţii Comarnic a izbucnit un coflict între mai mulţi participanţi la trafic.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-şi deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificaţi cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalţi participanţi la trafic. Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînţelegeri privind acordarea priorităţii de trecere autovehiculelor care au acest drept. Persoanele implicate au fost identificate şi conduse la sediul unităţii de poliţie unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Totodată a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare şi participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, faţă de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât şi faţă de un pasager în vârstă de 28 de ani, potrivit G4Media.

Foto: captura de ecran

Accident la intrare în Slatina! O femeie a ajuns la spital

Dezastru de mii de euro! Un grup de tineri a vandalizat vila pe care au închiriat-o de Revelion

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles