12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Valentina Ardean Elisei are cheia meciului cu Lada Togliatti!

Una dintre cele mai experimentate jucătoare ale Craiovei, Valentina Ardean Elisei, știe unde se poate câștiga meciul cu Lada Togliatti!

Valentina Elisei și colegele de la SCM vor juca împotriva formației din Rusia, Lada Togliatti, iar manșa tur se va disputa în Bănie, la data de 3 martie, returul urmând să aibă loc peste o săptămână.

„Pot să promit că vom lupta până în ultima secundă pentru Craiova, fiindcă am muncit mult să ajungem aici, să aducem publicul la sală și să mergem mai departe. Trebuie să fim lucide, să avem încredere, să avem răbdare, meciul nu se câștigă sau se pierde în primele minute”, a spus Elisei.

Valentina Elisei „Apărarea este cea mai importantă”

„Apărarea este cea mai importantă. Șansele sunt egale, nu este vreo favorită, meciul se joacă pe teren, nu contează numele sau palmaresul. Puteam să avem un adversar mai bun, ar luăm ca atare acest meci și încercăm să ne calificăm. Ele au stilul rusesc, sunt puternice, dar și noi vom lupta pentru a învinge. Este important că nu am făcut drumul lung până la Zalău și am avut parte de mai multă odihnă”, a completat handbalista de la SCM Craiova.

Sferturi de finală, Cupa EHF!
1. Craiova – Lada Togliatti
2. Vipers – Brest
3. Viborg – Larvik
4. Zalău – Kastamonu

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Meciul Craiova – Dinamo a fost reprogramat pentru 6 martie! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles