Valerică Găman, pe lista Craiovei! Cu cine se bate Universitatea pentru oltean!

Universitatea negociază un super-transfer pentru bătălia din play-off. Formația craioveană îl curtează insistent pe Valerică Găman, care a scăpat din calvarul de la Karabukspor.

 

La data de 4 ianuarie, 3minute.net sonda piața și îl propunea pe Valerică Gaman la Universitatea Craiova. Astăzi, presa centrală a anunțat că fundașul oltean este în tratative cu clubul alb-albastru.

 

Găman a devenit liber de contract, după ce a reușit să rezilieze la începutul acestui an contractul cu lanterna din SuperLiga turcă, Karabukspor. Situația financiară a ultimei clasate din Turcia este dramatică, motiv pentru care s-a ajuns la despărțirea de jucători. Aceștia erau neplătiți de 5 luni.

 

Concurență serioasă pentru Valerică Gaman

 

Internaționalul român în vărstă de 28 de ani, produs al CSJ Știința U Craiova, a stârnit și interesul lui Marius Șumudică, alături de care a câștigat titlul de campion al României cu Astra Giurgiu. Actualul antrenor de la Kayserispor le-a cerut conducătorilor clubului să-l aducă pe Găman.

 

Găman s-a format ca jucător la Universitatea Craiova, club pentru care a evoluat în perioada 2006-2010. Are 14 partide și un gol marcat pentru naționala României.

 

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Găman.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *