23.4 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Variantă surpriză pentru banca Universității Craiova: un fost selecționer al României!

Mihai Rotaru știe ce antrenor pune pe banca Universității Craiova și negociază cu un fost antrenor al naționalei!

După plecarea neașteptată a lui Laurenţiu Reghecampf de la postul de antrenor al Universităţii Craiova, optând să se întoarcă în Arabia Saudită, interimatul va fi asigurat fie de Corneliu Papură, fie de Dragoş Bon, până când se va numi un nou antrenor pentru echipa din Bănie.

Varianta aducerii unui tehnician străin este mai puţin luată în calcul de Mihai Rotaru

Mihai Rotaru ar opta pentru Corneliu Papură, antrenorul echipei secunde a clubului, cel care a deținut funcția de antrenor în două mandate distincte în singurul sezon în care Universitatea Craiova s-a luptat pentru titlu, potrivit prosport.ro. Cu toate acestea, Papură a cedat poziția în finalul acelei stagiuni în favoarea lui Cristiano Bergodi.

Ţinând cont că ne aflăm în plin sezon, varianta aducerii unui tehnician străin este mai puţin luată în calcul de Mihai Rotaru, care va demara negocieri cu antrenori români. Primul pe listă este Daniel Isăilă (51 de ani), fostul selecționer de la România U21.

S-a aflat echipa care plătește 300.000 de euro pentru plecarea lui Laurențiu Reghecampf!

Acesta îndeplineşte principalele calităţi pentru a veni la Universitatea Craiova: este liber de contract, este antrenor de profil ofensiv, a avut rezultate bune la echipele la care a lucrat, nefiind în postura de a fi demis. FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Tg. Mureş, Astra Giurgiu, România U21, Al Hazem (Arabia Saudită) şi Banyias (Emiratele Arabe Unite) sunt echipele antrenate de Daniel Isăilă în cariera sa.

Finanţatorul Universităţii Craiova nu s-a arătat foarte deranjat de plecarea lui Reghe

Deşi Emil Săndoi îi este propus cu insistenţă, aproape îi este „băgat pe gât” lui Mihai Rotaru. Fostul selecţioner al naţionalei de tineret nu este luat în calcul pentru a prelua Universitatea Craiova. Atât profilul defensiv de antrenor al lui Săndoi. Dar şi anumite nemulţumiri pe care le-a iscat în precedentul mandat avut pe banca Universităţii Craiova, în 2014-2015, îl împiedică pe acesta să revină.

Mihai Rotaru a fost luat prin surprindere de vestea plecării lui Laurenţiu Reghecampf. În timp ce se afla într-o vacanţă în zona Toscana, Italia. Deși inițial nu avea în plan să-l înlocuiască pe Reghecampf, finanțatorul Universității Craiova nu s-a arătat foarte afectat de decizia acestuia de a pleca.

Atât pentru că rezultatele şi jocul din meciurile cu Farul şi FCSB l-au dezamăgit profund, dar şi pentru că suma încasată din clauza de reziliere, 300.000 de euro, nu este una de neglijat şi chiar asigură salariul pe doi ani pentru următorul sau următorii antrenori ai Ştiinţei.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles