fbpx

Varujan Vosganian: ”Contăm pe 4+1 europarlamentari”

Vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian se declară ”speranța” partidului său pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai.

Contăm pe 4+1(europarlamentari), ca la canotaj, adică eu exprim speranța, dacă eu intru în Parlamentul European, înseamnă că ALDE este un partid consolidat la nivel mediu, ca ordin de mărime egal cu PNL și de aici se deschid alte perspective. Dacă luăm peste 10 %, atunci ALDE intră într-o altă gamă de evaluare politică și joacă bine șansa la prezidențiale” a declarat Varujan Vosganian.

În ceea ce privește alianța dintre ALDE și PSD, Vosganian a ținut să specifice că aceasta nu are nicio legătură cu următoarele alegeri locale, deoarece, cele două partide au viziuni diferite cu privire la desfășurarea alegerilor pentru primari.

Noi și cu PSD ne situăm pe poziții diferite, noi solicităm alegerile în 2 tururi, iar PSD într-unul singur” explică vicepreședintele ALDE.

De asemenea, Vosganian, a specificat că și în cazul europarlamentarelor, ALDE și PSD sunt separate.

Noi suntem în alianță la guvernare, dar fiecare partid își joacă propria șansă la alegerile europarlamentare. Niciunul dintre partide nu ia parlamentari de la celălalt partid.” a adăugat politicianul.

În situația primarilor care au ”migrat” la PSD, vicepreședintele ALDE susține că nu se poate face nimic, pentru că primarii nu se mută oficial din partid.

Varujan Vosganian: ” În legătură cu primarii care sunt racolați, asta este o acțiune subterană, pe care partidele o exercită indiferent ce spunem noi și uneori sunt și greu de dovedit, mai ales că primarii nu trec de la un partid la altul

În 3 minute poți să citești și:  Spoiler alert! Cine o ucide pe Cersei Lannister!

Conduce un Mercedes la vârsta de 5 ani

 Luna mai, prima lună cu alocații mărite

Legea care va preveni obezitatea în rândul copiilorP

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0