-5.3 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Vasilică fără frică: „Am un avantaj”

Interimarul de la FCU Craiova a vorbit despre „micro-societatea” lui Mititelu: „Și la Barcelona sunt tensiuni”

Antrenorul interimar de la FCU nu-și face nici cea mai mica problemă și explică situația tensionată de la Craiova printr-o comparație cu Barcelona, ba chiar duce discuția într-o direcție mult mai pe placul patronilor pe care îi are. Vasilică spune că formația pe care o pregătește poate fi considerată o micro-societate, pentru că sunt mulți oameni acolo.

Antrenorul crede că are un avantaj pe banca FCU Craiova, pentru că îi cunoaște pe unii dintre jucători încă de pe vremea în care aceștia jucau în Liga a treia, dar tocmai acest lucru ar putea fi o problemă pentru tehnician. Transferurile pe care Mititelu le-a făcut nu au fost atât de extraordinare încât să nu mai fine nevoie de fotbaliști care în urmă cu doi ani se luptau pentru un loc în B.

Am un avantaj, pentru că sunt aici, cu unii chiar de doi ani și jumătate. Îmi cunosc jucătorii de când erau la Liga a treia. Orice antrenor, la orice club are probleme de acest gen. Una dintre cele mai mari calități ale unui antrenor este să gestioneze situațiile. Cred că și la Barcelona sunt jucători care creează tensiuni. Atâta timp cât sunt peste 20 de jucători într-un loc, este ca o micro-societate, automat sunt probleme. Sunt normale. Ar fi păcat să fie toți mulțumiți. Ar însemna să fie doar 14 jucători de bază și restul să se mulțumească pentru faptul că sunt și ei pe acolo”, a spus Dan Vasilică.

Mititelu nu are de ales decât să-l lase pe preparatorul fizic să stea pe banca alb-albaștrilor la următoarea partidă. FCU Craiova joacă împotriva celor de la Sepsi, sâmbătă, de la ora 20:30.

Un român și-a scos iubita la cerșit! Ce sumă reușea aceasta să câștige pe zi

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles