fbpx

Vasilică XXX și încă un X! FCU Craiova, campioana egalurilor!

Noroc cu victoriile lui Napoli. Echipa lui Mititelu a luat 4 puncte din 12 posibile, dar continuă să conducă liga secundă.

FCU Craiova a remizat alb pe terenul celor de la Unirea Slobozia, în etapa 13 a campionatului. Oltenii au condus ostilitățile, dar nu au reușit să marcheze. De două ori barele porții adverse s-au opus, iar o dată asistentul, care a ridicat fanionul, just, la o acțiune a craiovenilor în urma căreia mingea a intrat în ațe.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Este a patra remiză la rând în „era Vasilică”, trei dintre acestea fiind albe. Practic, în ultimele 4 jocuri, FCU Craiova a marcat o singură dată, având o medie de 0.25 goluri / meci. Comparativ, cu Napoli media de goluri era de 3 pe partidă.

În ciuda semieșecului de la Slobozia, FCU Craiova se menține pe primul loc în Liga a doua, cu 24 de puncte acumulate (17 de Napoli în 7 jocuri, 7 de Vasilică în 5 meciuri). Însă acum diferența față de locul 7, cel care duce în play-aut, este de doar 5 puncte.

La mijlocul săptămânii este etapă intermediară în liga a doua. FCU Craiova va primi vizita celor de la Metaloglobus București, echipă ce se află pe locul doi în ierarhie.

Horoscop 21 noiembrie 2020: profit neașteptat pentru unele zodii!

FOTO! Papa și o braziliancă, anchetați de Vatican!

Sex între o asistentă cu COVID și medicul de gardă fix în Secția ATI


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0