16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Veni, vidi, vici! Craiova italiană se impune în Copou

Golul lui Băluță repară autogolul lui Tiago, iar oltenii își consolidează poziția pe podiumul Ligii 1.

 

Nu joacă Mitriță, suna alarma înaintea partidei de la Iași. Numai că în era Devis Mangia nu e niciun jucător indispensabil, italianul știe să aranjeze echipa astfel încât absențele să nu se vadă.

O combinație fantastică prin simplitatea ei duce la deschiderea scorului: semnată de Gustavo, după o devierea a lui Bancu, urmată de o centrare perfectă a lui Burlacu. Gazdele atacă în valuri, dar oltenii se apără la fel de bine precum atacă și intră în avantaj la vestiare.

La mijlocul actului secund, Tiago deviază în proprie poartă și e 1-1. Șocul nu e deloc resimțit. Craiovenii strâng rândurile și mai lovesc odată. Prin Băluță! De data asta decisiv! Pentru toate punctele, iar CS Universitatea e pe locul 3, la egalitate de puncte cu FCSB.

 

Devis Mangia: A fost o partidă dificilă. În primul rând vreau să felicit adversarii, pentru că au făcut un meci de o calitate deosebită. Noi am fructificat ocaziile, puteam închide mai devreme meciul. Nu m-am temut după autogolul lui Tiago, a fost o eroare, dar am avut puterea să reîncepem să atacăm. Nu am riscat mult, puteam marca și golul al treilea. Repet, cred că Iași e o echipă bună, este greu să te impui contra lor. Până în minutul 80 am avut dificultăți în menținerea posesiei mingii, ceea ce demonstează că Iași are valoare. Nu ne gândim la primul loc, ci la meciul de vineri, cu Chiajna. Alte calcule nu fac”.

 

Gustavo: „Victoria e foarte importantă. A fost un meci greu, Iași a dovedit că e o echipă bună. Sunt fericit pentru gol, dar în special pentru victorie. Nu ne-am temut după autogolul lui Tiago, noi tot timpul ne-am creat ocazii. Iar Băluță a marcat. Noi lucrăm foarte mult faza ofensivă cu antrenorul Mangia, iar acest lucru se vede în teren. Faptul că am ajuns la 6 goluri nu e doar meritul meu, ci al întregii echipe”.

 

Alex Băluță: „O victorie muncită, am întâlnit o echipă bună, care a pasat bine, nu ne-au dat soluții. Mă bucur că am marcat, e meritul întregii echipe, sunt fericit că plecăm cu toate punctele. Ne pregătim bine la antrenamente, lucrăm mult pe faza ofensivă, avem trasee pe care le exersăm. Mă bucur că suntem pe un drum bun, dar mai e mult de muncă. Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, trebuie să rămânem modești, iar încet-încet, acumulând puncte, să terminăm cât mai sus în clasament”.

Sursa foto: facebook CSUCOfficial

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles